free html web templates

Nieuws z.v.v. Dissidenten

5 juni 2023 - Goede Doelen wedstrijden leveren € 219,00 op.
In het afgelopen seizoen hadden we een anonieme sponsor die voor een goal van Dissidenten € 2,00 wilde sponsoren en voor een goal van de tegenstander € 1,00, enige voorwaarde was dat het totaalbedrag in de Goede Doelen Spaarpot terecht zou komen, natuurlijk waren we hier enthousiast over! De eindstand van de Goede Doelen wedstrijden is het mooie bedrag van € 219,00.

Wij willen onze anonieme sponsor natuurlijk hartelijk bedanken !!

2 juni 2023 - Gezellige Seizoenafsluiting Dissidenten
Ook het 48e seizoen van Dissidenten is ten einde gekomen. Op de laatste vrijdag van het seizoen spelen we traditioneel een onderlinge wedstrijd als Seizoenafsluiting.

In een leuke wedstrijd met een kleine groep, passend bij dit seizoen, moest scheidsrechter Nico flink aan de bak en werd er veel gescoord, de wedstrijd eindigde namelijk in 16-14.

Na de wedstrijd volgde een gezellige 3e helft waarin de Lotto werd getrokken, waarvan de Jackpot gegarandeerd zou vallen. Bij de 1e trekking was het raak en ging Maarten met de Jackpot van € 200,00 naar huis.

We kijken terug op een moeizaam seizoen, mede door een aantal zware blessures en ook door de vele late afmeldingen van tegenstanders. Verder waren er natuurlijk ook persoonlijke prijzen te verdelen, met twee verrassende winnaars. Tommie werd ondanks zijn zware knieblessure Topscorer met 16 doelpunten en onze keeper Maarten werd Assist-Kampioen met 9 assists.

Het nieuwe seizoen, ons 49e, start op vrijdag 25 augustus met een wedstrijd.

In het nieuwe seizoen meer onderlinge wedstrijden en een shoot-out competitie.

30 mei 2023 - Giro d'Italia Spel levert € 192,75 op voor het Goede Doel !!
Het Giro d'Italia Spel 2023 heeft het schitterende bedrag van € 192,75 opgeleverd voor het Goede Doel !!  

Iedereen hartelijk bedankt voor deelname en voor de donaties !!

19 mei 2023 - Moeilijk scorend Dissidenten verliest nipt van Homekeur
Het blijft het seizoen van de blessures, nu is Benny er weer bijgekomen met een dubbele liesbreuk, wel maakte Mitchell zijn rentree na een enkelbreuk. Op deze vrijdagavond namen we het op tegen de nieuwe tegenstander Homekeur. In een gelijkopgaande eerste helft wist Homekeur door een mooie goal op voorsprong te komen en wilde de bal er aan onze kant, net als heel het seizoen, niet makkelijk in. Toch kwamen we voor de rust op 1-1 door een doelpunt van Johan op aangeven van keeper Ricardo. In de tweede helft kwamen we vrij snel op een 1-2 achterstand, maar waren we zeker niet de mindere, maar ondanks alle kansen mocht de bal er niet in en verloren we de wedstrijd tegen de verhouding in met 1-2.     
6 mei 2023 - 130 deelnemers aan Giro d'Italia spel 2023 !!
Vandaag is het Giro d'Italia Spel 2023 van start gegaan met 130 deelnemers.
De opbrengst van het Giro Spel komt terecht in de Goede Doelen Spaarpot.
In de komende drie weken zal bekend worden wat de opbrengst van het eerste Spel van dit jaar zal zijn...
24 maart 2023 - Dissidenten vergeet te scoren en verliest van Ikazia Security
Het was weer flink puzzelen voor deze avond, met gastspelers Bert en Ro begonnen we aan deze wedstrijd zonder wissel, waarbij Cees in de tweede helft nog aansloot.
We begonnen prima aan de wedstrijd en kwamen op voorsprong na een lange bal van Maarten die door Bert mooi in het doel werd gekopt. Ook in het verdere verloop van de eerste helft kregen we genoeg kansen, maar wilde de bal er niet in, waardoor we tegen de verhouding in met een 1-2 achterstand de rust in gingen. Ook in tweede helft kwamen we weer goed uit de startblokken, maar door pech en een goede keeper bij Ikazia wilde de doelpunten maar niet vallen. Uiteindelijk wisten we toch op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Ro op aangeven van Benny. In het resterende deel van de tweede helft kreeg Dissidenten de beste kansen, maar wist Ikazia Security twee keer te scoren, waarbij we er verdedigend niet goed uitzagen. Zo eindigde de wedstrijd in een geflatteerde 2-4 nederlaag, waar een overwinning makkelijk had gekund. 
19 februari 2023 - € 1.250,00 voor Goede Doelen 💙🤍
Op de Bingo van gisteravond hebben we weer geld geschonken aan 2 Goede Doelen, Gon Hoogwerf en Netty De Romph van Stichting Vrienden van de Buitensluis (Alerimus) waren blij verrast met de schenking van € 1.000,00. Ook Bas Trouw van Stichting Vrienden van Cavent was erg dankbaar voor de schenking van
€ 250,00 aan het Marian Tolenaars Fonds.

Het was op deze avond niet erg druk, maar wel gezellig, mede door de aanwezigheid van het koor Wij zingen zo graag

We sparen weer verder voor de Goede Doelen in de Hoeksche Waard!
Mobirise
Zaterdag 18 februari vanaf 19:30 uur - Goede Doelen Bingo in Heinenoord 
Op zaterdagavond 18 februari houden we weer een Goede Doelen Bingo, met op deze avond een Schenking aan Alerimus De Buitensluis en een Donatie aan het Marian Tolenaars Fonds van de Stichting Vrienden van Cavent.

De Bingo zal plaatsvinden in de Muziekzaal van M.F.A. De Tienvoet in Heinenoord.
Op deze avond zal er tussen de Bingo ronden door live muziek zijn van het koor
Wij zingen zo graag.

Kom gezellig naar de Bingo en steun de Goede Doelen! 💙🤍
Mobirise
27 januari 2023 - Dissidenten verliest wedstrijd met twee gezichten
We namen het op deze vrijdagavond op tegen De Brandweer. Vanaf de start van de wedstrijd speelden we degelijk zaalvoetbal, toch was het De Brandweer die op voorsprong wist te komen. Gelukkig wisten we snel de 1-1 te scoren door een mooie goal van Jordy uit een lastige hoek. In de eerste helft waren we de bovenliggende partij, kregen meer kansen dan onze tegenstander, maar zonder resultaat.
De start van de tweede helft was verschrikkelijk, binnen 10 seconden na onnodig balverlies stond de 1-2 op het scorebord en niet veel later de 1-3. We kwamen nog terug tot 2-3, wederom door een prima goal van Jordy, maar in een kort tijdsbestek stond het al 2-5 en was de wedstrijd beslist. In het resterende deel van de wedstrijd lukte er niets meer aan onze kant en stond er uiteindelijk een 2-9 eindstand op het scorebord. Het was een wedstrijd met twee totaal verschillende gezichten.

7 januari 2023 - Hoog niveau op Nieuwjaars Toernooi Dissidenten
We zijn het nieuwe jaar begonnen met een Nieuwjaars Toernooi waarop er door de teams mooi en goed zaalvoetbal werd gespeeld. De openingswedstrijd tussen Margriet H1 en OACN Boys was gelijk van hoog niveau, deze twee goede teams bleken later in het toernooi ook een maatje te groot voor de andere teams. Dissidenten moest voor plek 3 de strijd aan gaan met Margriet 2 en De Brandweer.
In onze wedstrijd tegen Margriet 2 waren we zeker niet de mindere, kwamen via Pedro ook op voorsprong, maar speelden te rommelig en verloren de wedstrijd daardoor met 1-2. In de wedstrijd tegen De Brandweer waren we de bovenliggende partij en wisten via een schitterend doelpunt van Benny op voorsprong te komen, hielden de voorsprong lang vast, maar werd het net voor tijd toch nog 1-1.
Met 4 overwinningen was OACN Boys de winnaar, op de 2e plaats eindigde Margriet H1, op de 3e plaats De Brandweer, op de 4e plaats Margriet 2 en op de 5e plaats Dissidenten.

We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi, met goed zaalvoetbal.
Alle deelnemers en ook scheidsrechter Nico en coaches Jan en Tommie bedankt! 

Iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2023 gewenst !!!
Mobirise
Mobirise
16 december 2022 - Dissidenten wint verdiend van Moksi
Op deze vrijdagavond namen we het na 5 jaar weer op tegen z.v.v. Moksi. Net als in onze vorige wedstrijd hadden we een debutant in de gelederen, deze keer Pedro, die prima debuteerde in het shirt van Dissidenten. In de eerste helft hielden we het veld klein en probeerden waar mogelijk met uitvallen tot kansen te komen, en kansen kregen we zeker, maar deze werden nog niet omgezet in doelpunten. Halverwege de eerste helft kwamen we toch op voorsprong, door een eigen doelpunt van Moksi na een schot van Cees. In het resterende deel van de eerste helft had Moksi meer de bal, maar waren wij gevaarlijker en wisten nog voor de rust de 2-0 te scoren na een mooie aanval, waarbij Isaac wist te scoren op aangeven van Pedro. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, een verdedigend Dissidenten en een Moksi dat er moeilijk doorheen wist te komen. Halverwege de tweede helft wist Moksi toch de 2-1 op het scorebord te zetten, waarna een erg rommelige fase in de wedstrijd volgde. In deze fase kregen we genoeg kansen om de wedstrijd te beslissen, maar was Moksi ook nog heel dicht bij de gelijkmaker na een knal op de lat. In de slotfase wisten we dan eindelijk de zege veilig te stellen door doelpunten van Pedro en Isaac wonnen we de wedstrijd met 4-1. Zo is de eerste overwinning van dit seizoen een feit en willen we ook Tommie bedanken, dat hij ondanks zijn zware blessure helemaal uit Delft komt om ons te supporten, TOP!
16 december 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de vierde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Niemand had de nummers 1 - 4 - 9 ingevuld, waardoor de Jackpot nu alweer op € 165,00 staat.
Dankjewel Grote Clubactie en natuurlijk alle Lotenkopers !!!
We hebben het mooie bedrag van € 576,- opgehaald!
En natuurlijk sparen we door, de teller voor de Goede Doelen staat al op € 36.500,-.
Mobirise

18 november 2022 - Ongelukkige nederlaag tegen de Rubber Ducks
We namen het op deze vrijdagavond op tegen de Rubber Ducks. We begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten op een 1-0 voorsprong te komen door Isaac, die op deze avond een prima debuut maakte in het shirt van Dissidenten. Al snel na de 1-0 volgde het dieptepunt van de wedstrijd, bij een ongelukkige actie liep Tommie een behoorlijke knieblessure op, veel beterschap en een voorspoedig herstel Tommie!
Na het uitvallen van Tommie moesten we zo'n beetje de gehele wedstrijd zonder wissel spelen, door goed verdedigen en er af en toe snel uit te komen, ging de wedstrijd in de 1e helft gelijkop, met de rust stond er dan ook 1-1 op het scorebord.
Na de rust kwamen we vrij snel op een 1-3 achterstand, maar bleven hard werken en kregen ook goede kansen, maar de bal wilde er niet in. Halverwege de 2e helft stond er 2-4 op het scorebord, waarbij Isaac ook zijn tweede van de avond had gescoord. In deze fase waren we zeker niet minder, alleen moeten de kansen er wel in. In de slotfase na een ongelukkige kluts wisten de Rubber Ducks de 2-5 eindstand op het scorebord te zetten. We kunnen terugkijken op een goede wedstrijd, waarbij de Rubber Ducks in de 3e helft ook aangaven, als Tommie niet was uitgevallen er weleens een andere stand op het scorebord had kunnen staan.

18 november 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de derde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Niemand had de nummers 4 - 10 - 12 ingevuld, waardoor de Jackpot nu alweer op € 133,50 staat.

5 november 2022 - De Bijlties winnen het Familie Toernooi
Op deze zaterdagavond namen De Bijlties, De Ceesies en De Tommies het eindelijk weer tegen elkaar op tijdens het jaarlijkse Familie Toernooi van Dissidenten, dat de afgelopen twee edities geen doorgang kon vinden i.v.m. de corona beperkingen.

De openingswedstrijd ging tussen De Tommies en De Bijlties, in deze wedstrijd kwamen De Bijlties op een 3-0 voorsprong en wisten uiteindelijk te winnen met 3-2. In de tweede wedstrijd nam het gezellige team van De Ceesies met veel dames in de gelederen het op tegen De Tommies, deze zeer doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 6-5 overwinning voor De Tommies. In de derde wedstrijd tussen De Ceesies en De Bijlties bleef het lang 0-0, maar wisten De Bijlties toch nog met 5-1 te winnen.

Op deze avond namen we het twee keer tegen elkaar op, dus stond de wedstrijd tussen De Bijlties en De Tommies nu weer op het programma, waarin De Tommies met nog vier minuten op de klok een 3-1 voorsprong hadden, maar De Bijlties in de slotfase toch nog terugkwamen tot 3-3. Hierna namen De Tommies en De Ceesies het weer tegen elkaar op met een doelpuntrijke 4-3 overwinning voor De Tommies. De laatste wedstrijd van het toernooi ging tussen De Bijlties en De Ceesies, het eerste doelpunt liet even op zich wachten, maar daarna werd er door beide teams flink gescoord en eindigde de wedstrijd in een 6-2 overwinning voor De Bijlties.

Na het laatste fluitsignaal mochten De Bijlties (Feyenoord shirts) zich de Winnaars noemen, en de Wisselbeker mee naar huis nemen... het team van
De Bijlties bestond uit Sjaak, Peter, Tim, Maarten en Benny.
Allemaal gefeliciteerd met de overwinning!

Ook moeten de prestaties van de oudste speler en de jongste speler van de avond nog even worden belicht. Zo speelde Tom Alewijn heel het toernooi zonder wissels uit voor het team van De Tommies en was de jongste speler op deze avond Tim Bijl, die maar liefst 7 doelpunten maken voor het team van De Bijlties.

Ook de derde helft met de Verloting, De Prijsuitreiking en een hapje en een drankje was weer gezellig !! 

Mobirise

29 oktober 2022 - Inschrijving WK Poule 2022 geopend...
Op zondag 20 november start het WK Voetbal 2022 in Qatar. Natuurlijk ook weer met een WK Poule, die het volgen van het WK vele malen spannender en leuker maakt.
In deze editie is er plaats voor 100 deelnemers, waarbij maximaal 1 formulier per persoon ingeleverd mag worden, dit kan tot en met zaterdag 19 november.
Deelname kost € 10,-, waarvan € 2,- in de Goede Doelen Spaarpot van Dissidenten terechtkomt. Bij 100 deelnemers zal de Hoofdprijs € 320,00 bedragen.

Klik op de link voor de spelregels en het inschrijfformulier: WK Poule 2022

21 oktober 2022 - Verdiend gelijkspel tegen Fruity Pack na sterke tweede helft
We namen het op deze vrijdagavond op tegen Fruity Pack, het werd een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft een sterker Fruity Pack en weinig kansen van onze kant, uiteindelijk wist Fruity Pack in de eerste helft twee keer te scoren, zodat we gingen rusten met een 0-2 achterstand. Ook in de tweede helft was de eerste goal van Fruity Pack, gelukkig volgende al snel onze eerste goal die op naam kwam van Benny, die een lange pass op Cees gaf, die de bal slim liet lopen. Onze eerste goal van dit seizoen gaf heel het team nieuwe energie, en niet veel later wist Jordy op aangeven van Cees de aansluitingstreffer te scoren. Door dit doelpunt waren we helemaal terug in de wedstrijd en was het Cees die op schitterende wijze, na een mooie lange bal van Maarten de 3-3 in het doel schoot. Na de gelijkmaker bleef iedereen keihard werken, waarbij Tommie en Johan verdedigend veel ballen afblokte en Maarten veel mooie reddingen verrichte. Het harde werken werd beloond, het was Cees met een mooie actie langs de zijlijn die met een schot in de verre hoek de 4-3 binnen schoot. Het spel golfde in deze fase op en neer, waarbij Fruity Pack toch weer de gelijkmaker wist te scoren. In de slotfase van de wedstrijd gebeurde er nog van alles, zo scoorde Benny na een goede actie de 5-4, en speelde hij niet veel later de bal tekort terug op Maarten, waardoor Fruity Pack de 5-5 wist te scoren. De laatste kans van de wedstrijd was voor Dissidenten, maar het goede schot van Jordy ging net langs de verkeerde kant van de paal. Echt een wedstrijd met twee gezichten met een heerlijke tweede helft!   
21 oktober 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de tweede Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Niemand had de nummers 4 - 11 - 14 ingevuld, waardoor de Jackpot nu alweer op € 106,00 staat.

9 oktober 2022 - Schitterende tussenstand Grote Clubactie !!
Inmiddels zijn er al 220 loten gekocht, iedereen die al loten heeft gekocht willen we natuurlijk hartelijk bedanken!

De lot(en) kunne online gekocht worden via onderstaande link:

https://lot.clubactie.nl/lot/z.v.v.-dissidenten/408007

Mobirise
24 september 2022 - Grote Clubactie vandaag van start gegaan...
Ook dit jaar doen we met weer mee aan de Grote Clubactie en hopen we weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor de Goede Doelen in de Hoeksche Waard !!

Loten kosten € 3,00 per lot, waarvan € 2,40 per lot in de Goede Doelen Spaarpot terechtkomt !!

Via onderstaande link zijn de loten eenvoudig online te bestellen:

https://lot.clubactie.nl/lot/z.v.v.-dissidenten/408007

Bedankt voor jullie steun !!
23 september 2022 - Dissidenten verliest van Mama's Maaltijden
In de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen namen we het op tegen de nieuwe tegenstander Mama's Maaltijden. Al kort na de start van de wedstrijd bleek dat het een gelijkopgaande wedstrijd zou worden. Beide teams kregen kansen, waar bij ons de bal er niet in wilde, wist Mama's Maaltijden twee keer te profiteren van een fout aan onze kant, zo stond er met de rust 0-2 op het scorebord. In de tweede helft waren we zeker niet de mindere en kregen genoeg kansen, maar iedere keer weer stond hun goede keeper in de weg. Ook Mama's Maaltijden kreeg een aantal kansen maar wisten Maarten niet te passeren. Kort voor het einde van de wedstrijd viel er toch nog één goal, het was onze tegenstander die de 0-3 op het scorebord zette.

Ondanks de nederlaag volgde er een gezellige 3e helft, waarbij het sportieve Mama's Maaltijden veel loten kocht voor de Lotto. Na de Lotto trekking volgde de huldiging van onze Keeper Maarten, hij ontving een Waarderingsprijs als dank voor de sponsoring van de mooie Polo's door Kruithof Glas & Kunststof.  
21 september 2022 - Schenking aan Stichting De Overbrugging
Vanmiddag hebben we de € 1.500,- die Stichting De Overbrugging door trekking gewonnen had bij de speciale Bingo op 10 september overhandigd. We kijken terug op een leuke en gezellige uitreiking, waarbij Stichting De Overbrugging heel dankbaar was voor het mooie bedrag. Het geld werd uitgereikt aan Arie van Pelt,
de voorzitter van Stichting de Overbrugging. Op de groepsfoto het zorgteam en de MT van Stichting De Overbrugging en natuurlijk de delegatie van Dissidenten.
Mobirise
10 september 2022   € 1.500 voor Stichting de Overbrugging op Speciale Bingo
Deze zaterdagavond was er een Speciale Bingo voor Stichtingen en Instellingen uit de Hoeksche Waard. Deze organisaties konden zich inschrijven om kans te maken op een mooi geldbedrag. We kenden wel tegenslag, zo was het koor de Polderzangers verhinderd op deze avond en waren er van de tien ingeschreven Stichtingen en Instellingen helemaal geen vertegenwoordigers aanwezig, wat teleurstellend was. Met een groep van 35 man werd het een gezellige Bingo. In de pauze van de Bingo was de officiële trekking door Sportwethouder Paul Boogaard, met als gelukkige winnaar Stichting de Overbrugging uit Oud-Beijerland. Binnenkort ontvangen zij van ons een bedrag van maar liefst € 1.500,-.
Mobirise

10 september 2022   Speciale Bingo voor het Goede Doel
Vanavond organiseert Zaalvoetbalvereniging Dissidenten een Speciale Bingo welke vanaf 19:30 uur zal plaats vinden in de Muziekzaal van M.F.A. De Tienvoet in Heinenoord. Deze Bingo is speciaal omdat tijdens deze avond bekend zal worden welke Instelling of Stichting een mooi geldbedrag gaat winnen. Voor de trekking is uitgenodigd Sportwethouder P. Boogaard.  

De toegang is gratis en de Bingo kost 10 euro. 

26 augustus 2022   Gezellige seizoensopening met kleine groep
Op deze vrijdag was de start van het nieuwe seizoen. Door uiteenlopende redenen hadden we een kleine groep, maar dat maakte het niet minder gezelliger. Voor de start van de onderlinge wedstrijd die maar liefst in een doelpuntrijk 15-12 eindigde, kregen we mooie Polo's (zie foto) gesponsord door Kruithof Glas & Kunststof, top geregeld Maarten !!!
Mobirise
6 augustus 2022   Goede Doelen wedstrijden Dissidenten
Onlangs heeft zich een sponsor gemeld bij Zaalvoetbalvereniging Dissidenten die anoniem wil blijven! Hij of Zij, wil voor ieder Dissidenten doelpunt 2 euro en voor elk doelpunt van de tegenstander 1 euro doneren, daarnaast is er een bonus van 50 euro bij toernooien. De sponsor doet dit uit waardering en respect voor het sociale karakter van de club, “maar deze wedstrijden moeten wel Goede Doelen wedstrijden genoemd worden” aldus de sponsor. Dissidenten is al vele jaren bezig met acties voor Goede Doelen d.m.v. Toernooien, Lotto, Verlotingen, Sportspellen de Giro, Tour, Vuelta, WK-poule en Bingo's. Op dit moment heeft onze vereniging al 35.000 euro geschonken aan diverse Goede Doelen in de Hoeksche Waard en Landelijk al 4.500 euro. “Wij omarmen het idee van deze sponsor en gaan er natuurlijk mee aan de slag” zei voorzitter Jan Tolenaars. 
5 augustus 2022   Op vrijdag 19 augustus start het Vuelta Espana Spel...
Het laatste wielerspel van 2022, het Vuelta Spel start op vrijdag 19 augustus, de spelregels en het inschrijfformulier zijn te vinden op de pagina van de Sportspellen op deze website. Het Giro Spel en het Tour Spel hebben bij elkaar al € 466,50 opgebracht voor de Goede Doelen Spaarpot. Speel dus ook met het Vuelta Spel weer mee voor het Goede Doel!
6 juli 2022   Dissidenten Schenking via Inschrijving...
Wilt u met uw Stichting en/of Instelling uit de Hoeksche Waard kans maken op een mooie Schenking, dat kan!

Op zaterdagavond 3 september tijdens de Bingoavond in de Muziekzaal van de Tienvoet in Heinenoord, wordt de winnaar getrokken. Natuurlijk is uw Stichting en/of Instelling op deze avond van harte welkom. 

Inschrijven kan tot 31 augustus op info@zvvdissidenten.nl
Mobirise

1 juli 2022   216 inschrijvingen Tour de France Spel 2022, een Record  !!
Vandaag is het Tour Spel 2022 van start gegaan met maar liefst 216 inschrijvingen, een nieuw Record!! Dit betekent ook dat er € 216,00 in de Goede Doelen Spaarpot terechtkomt, namelijk € 1,00 per inschrijving. Wat het succesvolle Tour Spel 2022 precies op zal leveren, weten we over drie weken. 

Dissidenten organiseert ook nog het Vuelta Spel en het WK Voetbal Spel...

27 mei 2022 - Gezellige Seizoenafsluiting Dissidenten

Ook het 47e seizoen van Dissidenten is ten einde gekomen. Op de laatste vrijdag van het seizoen spelen we traditioneel een onderlinge wedstrijd als Seizoenafsluiting. 
In een leuke wedstrijd, waarin de dames Marjon en Renske meespeelden en beiden wisten te scoren en ook de jonge Tim weer van de partij was, kwam er geen winnaar, de wedstrijd eindigde namelijk in een 3-3 gelijkspel. 

Na de wedstrijd volgde een gezellige 3e helft waarin de Lotto werd getrokken, waarvan de Jackpot gegarandeerd zou vallen. De spanning werd opgebouwd en bij de 3e trekking was het raak en ging Jan met de Jackpot van € 200,00 naar huis.
In een moeizaam seizoen, mede door de corona, wisten we wel een mooie 2e plaats op het Eindtoernooi van de Nederlaagserie te behalen. Verder waren er natuurlijk ook persoonlijke prijzen te verdelen. Mitchell werd Topscorer met 26 doelpunten en Tommie werd Assist-Kampioen met 11 assists

Het nieuwe seizoen, ons 48e, start op vrijdag 26 augustus met een wedstrijd.
In het nieuwe seizoen geen Nederlaagserie maar Goede Doelen Wedstrijden, later meer hierover...

20 mei 2022 - Hoeksche Waardse Sportwaardering
Helaas zijn we op deze avond niet in de prijzen gevallen, doet altijd een beetje pijn, zeker omdat je als sporter altijd wilt winnen!

We kijken wel terug op een leuke en goed georganiseerde avond in
De Drie Lelies en willen hiervoor presentator Jan Dirk Stouten en speciale gast Leontien van Moorsel bedanken en natuurlijk ook Hoeksche Waard Actief.
13 mei 2022 - Dissidenten verliest van sterk OACN-Boys
Op deze vrijdagavond namen we het zonder wissels op tegen het sterke OACN-Boys. In de beginfase van de wedstrijd hadden we het erg lastig en keken al vrij snel tegen een 0-3 achterstand aan. Halverwege de eerste helft kwamen we beter in ons spel en kregen in deze fase ook kansen, waarvan er één door Tommie werd gescoord.
Ook OACN-Boys wist nog één keer te scoren voor de rust, waardoor er een 1-4 achterstand op het scorebord stond. De beginfase van de tweede helft was er één om snel te vergeten, want na twee slordige en onnodige fouten keken we opeens tegen een 1-6 achterstand aan. In de resterende tijd van de tweede helft was
OACN-Boys de bovenliggende partij, maar wisten beide teams nog één keer te scoren, waardoor er een eindstand van 2-7 op scorebord stond. Ondanks de nederlaag kunnen we alle vijf trots zijn op de getoonde inzet tegen deze sterke tegenstander.    
6 mei 2022 - 140 deelnemers aan Giro d'Italia spel 2022 !!
Vandaag is het Giro d'Italia Spel 2022 van start gegaan met 140 deelnemers.
De opbrengst van het Giro Spel komt terecht in de Goede Doelen Spaarpot.
In de komende drie weken zal bekend worden wat de opbrengst van het eerste Spel van dit jaar zal zijn...

Dissidenten organiseert ook nog een Tour en Vuelta Spel en een WK-poule.

30 april 2022 - OACN-Boys wint finale, Dissidenten op een mooie 2e plaats 
Na drie jaar (i.v.m. corona) eindelijk weer een Finale Toernooi van de Nederlaagserie. Dit jaar met 4 teams omdat Transvalia ZW verhinderd was. In de 1e wedstrijd namen we het op tegen Fruity Pack, we begonnen scherp aan de wedstrijd en waren de bovenliggende partij ondanks dat het halverwege 1-1 stond wisten we de wedstrijd met 3-1 te winnen. In de 2e wedstrijd nam OACN-Boys het op tegen Feyenoord, waarin als snel bleek dat OACN-Boys een sterk team was, deze wedstrijd eindigde in een 4-0 overwinning voor OACN-Boys. In de 3e wedstrijd namen we het op tegen OACN-Boys, dit sterke team wist de wedstrijd met 5-1 te winnen. De 4e wedstrijd ging tussen Feyenoord en Fruity Pack, in een spannende wedstrijd wist Feyenoord in de laatste seconde de 2-2 te scoren. In de 5e wedstrijd was Feyenoord onze tegenstander, we begonnen scherp aan de wedstrijd, gaven weinig weg en wisten deze wedstrijd onder aanvoering van Jordy en Tommie met 4-1 te winnen waardoor we zeker waren van de 2e plaats. De 6e en laatste wedstrijd van het toernooi ging tussen Fruity Pack en OACN-Boys, waarbij OACN-Boys ook hun laatste wedstrijd met 3-1 wisten te winnen. Na een sportief toernooi mocht OACN-Boys zich de terechte Kampioen noemen, was er een mooie 2e plaats voor Dissidenten, eindigde Fruity Pack op de 3e plaats en was de 4e plaats voor Feyenoord.

15 april 2022 - Geflatteerde nederlaag tegen Feyenoord
Op deze vrijdagavond namen we het op tegen Feyenoord. Vanaf het begin zaten we goed in de wedstrijd, vooral door de ruimtes klein te houden en er snel uit te komen creerden we gevaar. Toch was het Feyenoord dat op een 1-0 voorsprong kwam.
Ook in de resterende tijd van de eerste helft een zelfde spelbeeld met kansen voor beide teams, maar verder zonder doelpunten. Ook aan het begin van de tweede helft kregen we kansen, maar de bal wilde er niet in, terwijl aan de andere kant hun beste speler met een mooie punter de 2-0 binnenschoot. Ondanks deze tegenslag bleef er geloof en was het Tommie na een mooie loopactie op een uitworp van Maarten die de 2-1 wist te scoren en niet veel later van het Benny T. op aangeven van Benny N. die de gelijkmaker wist te scoren. In deze fase kregen we kansen om de wedstrijd volledig om te draaien, maar geen van de kansen, mede door goed keeperswerk van hun keeper, werd benut. En als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het, ondanks dat Benny N. nog de kans kreeg om de bal van de doellijn weg te werken.
Na de nieuwe achterstand werd nog alles op alles gezet, helaas zonder resultaat en met nog twee counters van de tegenstander eindigde de wedstrijd in een geflatteerde 2-5 nederlaag.

De teams voor het Finaletoernooi van de Nederlaagserie op zaterdag 30 april zijn nu bekend, dit zijn: Transvalia, Feyenoord, OACN Boys, Fruity Pack en Dissidenten

15 april 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond er weer een Lotto Trekking op het programma.
Door de nummers 6 - 11 - 12 groeit de Jackpot verder naar € 185,50.

13 april 2022 - Stemmen voor de Hoeksche Waardse Sportwaarderingsprijs
We zijn genomineerd voor de Hoeksche Waardse Sportwaarderingsprijs in de categorie Sportteam van het Jaar.

Wij vragen iedereen om op ons te stemmen om deze Ereprijs te mogen winnen, dit kan via deze link: https://bit.ly/3xioA6F

Deel de link ook met familie en vrienden, Hartelijk dank !!!

1 april 2022 - Dissidenten Blauw wint van Dissidenten Geel
Helaas hadden we op deze vrijdagavond op het laatste moment geen tegenstander. Gelukkig kon er nog wel onderling worden gevoetbald. Hiervoor wil ik Dylan, Chris, Michael, Wolf, keeper Ben en scheidsrechter Henk bedanken! Dissidenten Blauw kwam goed uit de startblokken en stond snel op een 3-0 voorsprong, hierna kwam Dissidenten Geel terug in de wedstrijd door de 3-1 en 3-2 te scoren. Na de 3-2 nam Dissidenten Blauw de wedstrijd weer over door 3 keer te scoren en zodoende te gaan rusten met een 6-2 voorsprong. Ook in de 2e helft bleef Dissidenten Blauw de bovenliggende partij waarbij ze 6 keer wisten te scoren, tegenover 1 doelpunt van Dissidenten Geel, zo eindigde de sportieve wedstrijd in een 12-3 overwinning voor Dissidenten Blauw.
22 maart 2022 - Dissidenten schenkt 1.250 Euro aan Droomhuis 💙🤍
Zaalvoetbalvereniging Dissidenten heeft weer een schenking gedaan, ditmaal aan Stichting Droomhuis Hoeksche Waard. Op de nog ontgonnen locatie aan de Havenstraat 23 in Numansdorp namen de toekomstige bewoners, Anouk, Wendy en Sanne dit bedrag symbolisch in ontvangst (foto: Jaco de Vroet). Het nog te bouwen woonproject met de naam Droomhuis Hoeksche Waard heeft 9 woningen voor jonge mensen met een verstandelijke beperking. Het geld werd door Jan en Benny Tolenaars overhandigd en de Stichting was er blij mee "Dit project gaat best veel geld kosten" aldus Bestuurder Anita Kooy-Streefkerk. Dissidenten ging trots naar huis de in wetenschap dat zij inmiddels 35.000 Euro hebben geschonken aan Goede Doelen in de Hoeksche Waard. "Op naar een nieuwe mijlpaal" zei voorzitter Jan Tolenaars tot slot.
Mobirise
18 maart 2022 - Dissidenten verliest van OACN-Boys
Op deze vrijdagavond namen we het op tegen de OACN-Boys. Al snel bleek dat we aan de bak moesten. In de eerste helft probeerden we het veld klein te houden en waar het kon er snel uit te komen. OACN-Boys was de bovenliggende partij en kwam op een 2-0 voorsprong, ook wij kregen goede kansen, maar gingen er niet goed mee om al wist Benny in de rebound  na een schot van Tommie de 2-1 te scoren. In de resterende tijd wisten beide teams nog één keer te scoren, waarvan Cees, wederom na een schot van Tommie de 3-2 ruststand op het scorebord bracht. Het begin van de tweede helft is er één om snel te vergeten, omdat we door persoonlijke fouten al heel snel tegen een 5-2 achterstand aankeken. Aanvallend konden we niet genoeg brengen op deze avond, zeker ook omdat Mitchell er niet bij was. In de resterende tijd van de tweede helft wist OACN-Boys nog twee keer te scoren, bij de laatste goal net voor tijd ging bij keeper Maarten door een botsing even het licht uit, gelukkig was hij snel weer onder de mensen. Zo eindigde de wedstrijd in 2-7 nederlaag.
18 maart 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de 6e Lotto Trekking van het seizoen op het programma. De nummers 8 - 12 - 15 waren door niemand ingevuld, waardoor de Jackpot nu op
€ 162,00 staat.

12 maart 2022 - Zeer geslaagde Bingo voor Droomhuis Hoeksche Waard 💙🤍
Gisteravond was er eindelijk weer een Bingo voor het Goede Doel, dit keer voor Stichting Droomhuis Hoeksche Waard die met een leuke groep aanwezig waren.

In een goed gevulde zaal werden er veel Loten verkocht en kon er tussen de Bingo door geluisterd en meegezongen worden met het koor Wij zingen zo graag.

N
a 5 ronden Bingo en een grote Verloting bleek dat we met deze Bingo een record opbrengst hebben opgehaald, die we nog even geheim houden, het zijn 4 cijfers en begint met € 1???.

Hierbij willen we iedereen bedanken voor deelname en voor het mogelijk maken van deze Bingo Avond !! 💙🤍

Mobirise

12 maart 2022 - Vanavond Bingo voor Stichting Droomhuis Hoeksche Waard
Vanavond vanaf 19:30 uur is er in de Tienvoet in Heinenoord een Bingo voor het Goede Doel Stichting Droomhuis Hoeksche Waard, tevens is er op deze avond muziek van het koor Wij Zingen Zo Graag.

Hopelijk tot vanavond !!

Mobirise

5 maart 2022 - Gezellige voetbalavond met het CDA Hoeksche Waard 
Gisteravond stond de wedstrijd tegen het CDA Hoeksche Waard op het programma. Verenigingen, sport en bewegen zijn voor het CDA Hoeksche Waard belangrijke verbindende krachten in onze samenleving. Voor ons ontzettend fijn om te horen dat ze onze vereniging een zeer warm hart toedragen, dit bleek ook wel uit de grote en enthousiaste delegatie van kandidaten en de jongerenadviesraad die deelnamen aan de wedstrijd. De eerste helft van de wedstrijd ging op en neer met een 4-3 ruststand op het scorebord. In de tweede helft was Dissidenten de bovenliggende partij en de leuke en sportieve wedstrijd had een eindstand van 10-5, maar meedoen was op deze avond belangrijker dan winnen.

Na de wedstrijd volgde een gezellige 3e helft, met een leuke toespraak van Jan, die zeer enthousiast ontvangen werd door het gehele team van het CDA. En er was natuurlijk een Verloting voor Stichting Droomhuis Hoeksche Waard die het mooie bedrag van € 152,50 heeft opgebracht.

We kunnen terugkijken op een gezellige voetbalavond, die waarschijnlijk een jaarlijks terugkerend karakter zal krijgen...

Wij wensen het CDA Hoeksche Waard veel succes bij de gemeenteraadsverkiezingen!

Mobirise
11 februari 2022 - Jan Windey overleden
Oud directeur van Stichting Cavent, Jan Windey, is op vrijdag 11 februari jl. op
66-jarige leeftijd aan de gevolgen van ALS overleden. Door onze schenkingen aan Stichting Cavent groeide er een mooie vriendschap. Jan hield van samenhang en vond het fantastisch dat wij met de cliënten 2x per jaar een zaalvoetbalwedstrijd of toernooi organiseerden, daar deed hij zelf ook aan mee, hij noemde het "Een feestje". Met veel respect en bewondering voor zijn inzet en betrokkenheid voor mensen met een beperking nemen wij afscheid met de woorden: "Dag Jan, je was een Kanjer" - Rust in Vrede. Mevrouw Windey, Dochters, Kleinkinderen en aanverwanten Gecondoleerd en heel veel Sterkte.
4 februari 2022 - Dissidenten Geel wint leuke wedstrijd van Dissidenten Blauw
Het was puzzelen voor deze vrijdagavond, maar dankzij het goede meedenken van iedereen werd er een leuke wedstrijd gespeeld. In de eerste helft was Dissidenten Geel de bovenliggende partij en wisten ze de kansen beter af te maken dan Dissidenten Blauw, waardoor er een 3-0 ruststand op het scorebord stond.
Ook in de tweede helft wist Dissidenten Geel het eerste doelpunt te maken. Hierna kwam Dissidenten Blauw terug in de wedstrijd met de 4-1 en kort daarna de 4-2 en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer, maar dit lukte niet waarna Dissidenten Geel de 5-2 wist te scoren. Uiteindelijk wisten beide teams nog één keer te scoren en eindigde deze leuke wedstrijd in een 6-3 overwinning voor Dissidenten Geel.
Na de wedstrijd een gezellige maar korte (tot 22:00 uur) derde helft.     
4 februari 2022 - Lotto
Op deze vrijdagavond eindelijk weer een Lotto Trekking. Er werden gelijk veel loten verkocht, dit leverde echter geen winnaar op. Met de nummers 6 - 14 - 15 groeit de Jackpot naar € 132,50. Op vrijdag 18 februari de volgende trekking...

21 januari 2022 - We zijn weer begonnen !!!
Na een coronastop van zo'n tweenhalve maand zijn we eindelijk weer begonnen !! Met een kleine groep hebben we twee leuke onderlinge wedstrijdjes gespeeld en zijn de spieren weer los. De eerste wedstrijd eindigde in een 4-1 overwinning voor het Gele Team, de tweede wedstrijd werd met 7-5 gewonnen door het Blauwe Team. Iedereen wist op deze avond te scoren, bovendien zaten er ondanks de lange pauze een aantal mooie doelpunten tussen.

Over 2 weken gaan we weer verder, met hopelijk gewoon weer een tegenstander...

1 januari 2022 - Iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022 gewenst !!!
Mobirise
Mobirise

2 december 2021 - Grote Clubactie weer mooi succes !!
Hierbij bedanken wij de Grote Clubactie en alle lotenkopers !! Dit jaar een schitterende opbrengst van € 568,80 !!

Tevens maken we met onderstaande foto nog kans op € 400,00 extra...

Mobirise

5 november 2021 - Prima overwinning op De Beijerlanders
Op deze vrijdag namen we het op tegen De Beijerlanders in plaats van DocuFlex dat had afgemeld voor de wedstrijd, Ook hadden we op deze avond twee gastspelers in de gelederen dit waren Thomas en Lex, vrienden van Marc, bedankt mannen!
Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd, wat genoeg kansen betekende aan beide kanten, en een leuk scoreverloop met uiteindelijk een 3-2 voorsprong in de rust. In de tweede helft een scherper Dissidenten dat al snel uitliep naar een 5-2 voorsprong. In het verloop van de tweede helft probeerden de Beijerlanders met fel spel op het randje de wedstrijd om te draaien maar zonder resultaat. Uiteindelijk liepen we uit naar een verdiende 7-3 overwinning, waarbij Mitchell en Thomas elkaar heel de wedstrijd goed wisten te vinden en ook alle goals voor hun rekening namen.

Op zaterdag 20 november het Familie Toernooi...

5 november 2021 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de 4e Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Er kwam geen winnaar met de nummers 10 - 11 - 14 waardoor de Jackpot nu alweer op € 106,00 staat.
27 oktober 2021 - Dissidenten doet 3 Schenkingen !!!
Dissidenten heeft aan 3 Goede Doelen geld geschonken! De eerste schenking was voor het koor “Wij Zingen Zo Graag”, vanwege de teleurstelling dat zij niet konden zingen bij de bingo en de coronastop zij kregen 150 Euro. De tweede schenking van 350 Euro ging naar de Stichting ALS Nederland een zeer ernstige spierziekte.
De grootste schenking van 1.000 Euro ging naar Halte Zomervilla het onlangs geopende prachtige onderkomen van deze Stichting voor Kinderen/Jong Volwassen met meervoudige beperkingen in Nieuw-Beijerland. Op de mooie foto (hieronder) door Jaco de Vroet overhandigen de Dissidenten Sjaak de Romph en Jan Tolenaars het geld aan Renée Ruisch (vz.) en Jeanette van Gilst (sec.) van Halte Zomervilla.

Dissidenten is alweer gevraagd om een nieuw doel te ondersteunen namelijk Stichting DroomHuis Hoeksche Waard, dit is een kleinschalig wooninitiatief
(in wording) voor tenminste negen jonge mensen met een verstandelijke beperking. Een plek waar je vanuit veiligheid kan groeien.
Mobirise
22 oktober 2021 - Onnodige nederlaag tegen Spuioever
In de vierde wedstrijd van de Nederlaagserie namen we het op tegen Spuioever.
We begonnen prima aan de wedstrijd en kregen kansen op de openingsgoal. Maar als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, want na een slordige pass van onze kant ook gebeurde. In de eerste helft een aanvallend Dissidenten en een afwachtend Spuioever, maar waar bij ons de bal er niet in wilde was het Spuioever dat enigszins gelukkig op een 0-2 voorsprong wist te komen wat tevens de ruststand betekende. Ook in de tweede helft een veel aanvallender Dissidenten met eindelijk het eerste doelpunt na een lange bal van Maarten op Cees die de bal doorkopte op Mitchell die de 1-2 wist te scoren, Bijna direct na de goal gaven we wederom een doelpunt weg door te veel ruimte weg te geven in de verdediging. In de resterende tijd van de wedstrijd hetzelfde spelbeeld met genoeg kansen voor Dissidenten, maar nog drie doelpunten voor Spuioever en 1 doelpunt via Johan voor Dissidenten, waardoor de wedstrijd enigszins geflatteerd eindigde in een 2-6 nederlaag.      
22 oktober 2021 - Lotto
Geen winnaar tijdens de 3e Lotto Trekking van dit seizoen. Door deze trekking met de nummers 3 - 13 - 14 staat de Jackpot alweer op € 80,50
16 oktober 2021 - Gezellige en succesvolle Bingo met mooie opbrengst !!
Op deze zaterdagavond was de tweede Goede Doelen Bingo van dit seizoen. In een goed gevulde kantine van de Tienvoet in Heinenoord werd het een gezellige en succesvolle Bingo avond, die het mooie bedrag van € 750,- opbracht voor de
Goede Doelen Halte Zomervilla en Stichting ALS. Het was wederom een Bingo zonder muziek aangezien de muziekzaal bezet zou zijn, echter bleek op de avond zelf dat muziek toch mogelijk had geweest. Omdat het koor Wij Zingen Zo Graag mede door de corona niet veel heeft kunnen optreden en op deze avond helaas ook niet hebben we besloten om een donatie van € 150,- te doen aan Lijnie (zie foto) als steuntje in de rug voor het koor.  
 

Hierbij willen we iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van deze Bingo en ook iedereen bedanken voor de mooie prijzen die wij hebben gekregen voor een volgende Bingo...
Mobirise
8 oktober 2021 - Dissidenten wint met ruime cijfers van Zwart-Wit '13
Met debutant Pascal en voor het eerst dit seizoen Cees in de gelederen, namen we het na 6 jaar weer eens op tegen Zwart-Wit '13. In de eerste helft waren we duidelijk de bovenliggende partij, maar wisten maar zeer moeizaam tot scoren te komen. Verdedigend gaven we weinig weg en na ballen naast, op de keeper of op de paal wist Johan met een puntertje eindelijk de 1-0 op het scorebord te zetten, dit bleek ook gelijk de ruststand te zijn. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, alleen was het bij ons allemaal wat scherper, zo wist Mitchell na een mooie intrap van Jordy keihard de 2-0 binnen te schieten, wat het startsein was van nog veel meer doelpunten. Voorin werd er goed gecombineerd, waarbij Tommie, Jordy en Mitchell elkaar erg goed vonden, en de mooiste assist van de avond op naam van Tommie kwam, met een schitterende hakje op Jordy die rustig afrondde. Met in de tweede helft 4 doelpunten voor Mitchell, 3 doelpunten voor Jordy en 1 doelpunt voor Tommie, eindigde de wedstrijd in een 9-0 overwinning, wat dus een clean sheet voor Maarten betekende. 

24 september 2021 - Dissidenten verliest van Fruity Pack
In de tweede wedstrijd van de Nederlaagserie namen we het op tegen de nieuwe tegenstander Fruity Pack. Net als in de eerste wedstrijd van het seizoen opende Benny de score, op aangeven van Johan. In het verloop van de eerste helft ontbrak de scherpte bij het verdedigen, waarbij we ook nog de pech hadden dat zo'n beetje alle kansen van Fruity Pack er in gingen. Wij wisten alleen via Tommie na een slim overstapje van Jordy nog te scoren in de eerste helft en keken tegen een 2-5 achterstand aan. In de tweede helft waren we allemaal wat scherper, en wisten via Mitchell terug te komen in de wedstrijd. Ondanks het harde werken in deze helft, wisten we helaas niet verder terug te komen in de wedstrijd, wat in veel spelsituaties zeker nog te maken heeft met een gebrek aan ritme na de lange coronapauze.
Zo eindigde de wedstrijd in een 3-5 nederlaag, waar een beter resultaat er ook zeker in had gezeten.

Over twee weken op vrijdag 8 oktober nemen we het op tegen Zwart-Wit '13. 

24 september 2021 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de tweede Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Nadat vorige keer de Jackpot is gevallen is door deze trekking met de nummers 2 - 3 - 5 weer begonnen met de opbouw van de nieuwe Jackpot die nu op € 44,00 staat.

18 september 2021 - De Grote Clubactie is vandaag van start gegaan !!
Ook dit jaar doen we met weer mee aan de Grote Clubactie en hopen we weer een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor de Goede Doelen in de Hoeksche Waard !!

Loten kosten € 3,00 per lot, waarvan € 2,40 per lot in de Goede Doelen Spaarpot terechtkomt !!

Via onderstaande link zijn de loten eenvoudig online te bestellen:

https://lot.clubactie.nl/lot/z.v.v.-dissidenten/408007

Bedankt voor jullie steun !!

10 september 2021 - Ruime Nederlaag in 1e wedstrijd van het seizoen
Na lange tijd mochten we op deze vrijdagavond eindelijk weer voor het "echie". Ondanks een redelijke start van de wedstrijd waarin Benny scoorde op aangeven van Tommie, bleek al snel dat we nog wedstrijdritme missen. Onze tegenstanders van Transvalia hadden al meer wedstrijden in de benen en zetten ons overal vast en wisten mede door persoonlijke fouten van onze kant in de eerste helft uit te lopen naar 1-5. In de tweede helft een zelfde spelbeeld, ook wij kregen kansen maar die wilden er niet in, terwijl Transvalia vaak in de omschakeling met veel ruimte in onze rug uitliep naar een 1-10 overwinning. Een 1e wedstrijd met een sterke tegenstander, waarin de uitslag wel wat lager uit had kunnen vallen, 

Over twee weken nemen we het op tegen de nieuwe tegenstander Fruity Pack...

4 september 2021 - Succesvolle Bingo en Schenking van € 795,-
Op deze zaterdagavond mochten we met Dissidenten eindelijk weer een Bingo organiseren, we kunnen terugkijken op een goed bezochte en succesvolle Bingo die maar liefst € 780,- voor het nieuwe goede doel Halte Zomervilla opbracht. Ook in coronatijd hebben door gespaard want op initiatief van Benny Tolenaars werden er deze zomer Sportspellen georganiseerd met de Giro, Tour, Vuelta en het EK Voetbal. De opbrengst van deze spellen van maar liefst € 795,- werd op deze avond aan voorzitter Bas Trouw van de Stichting Vrienden van Cavent overhandigd. De teller van schenkingen in de Hoeksche Waard staat nu op € 31.000,- en landelijk op € 4.000,-. Verder werd op deze avond scheidsrechter en lotto notaris Nico Nederlof ook in het zonnetje gezet, voor zijn inzet van de afgelopen 5 jaar, met een leuk en blijvend aandenken en hopelijk zullen er nog vele jaren volgen...

Hierbij willen we iedereen bedanken voor deelname en verwachten we indien mogelijk op zaterdag 16 oktober de volgende Bingo te organiseren.

Mobirise

27 augustus 2021 - We zijn weer begonnen !!!
Na een lange coronapauze hebben we op deze vrijdagavond eindelijk weer kunnen zaalvoetballen. Voor de wedstrijd natuurlijk een nieuwe teamfoto (zie hieronder) en een steuntje in de rug voor de lang geblesseerde Marc. Hierna was het tijd om te gaan voetballen, de leuke onderlinge wedstrijd eindigde in een zwaarbevochten 5-5 gelijkspel. De onbetwiste Man of the Match was Maarten met geweldig keeperswerk en twee mooie doelpunten. Verder was ook de 1e Lotto trekking van het seizoen, waarbij de Jackpot van € 356,- er gelijk uit ging, Johan had namelijk de getallen 2 - 9 - 15 helemaal juist voorspeld.

Over twee weken op 10 september de 1e wedstrijd in de Nederlaagserie 2021-2022...

Mobirise
14 augustus 2021 - 120 deelnemers aan het Vuelta Espana Spel 2021
Ook het laatste sportspel van dit jaar is weer succesvol te noemen met maar liefst 120 deelnemers en dus € 120,00 voor het Goede Doel!

19 juli 2021 - Oud-Dissident Willem Oostingh (67) overleden
Jarenlang was Willem aan onze vereniging verbonden
. Als maatje van onze voorzitter Jan leerde hij na enig aandringen van Jan het voetbal kennen, eerst bij Spar-Boys, dan bij v.v. GOZ en daarna bij Dissidenten. Uiteindelijk ging hij van het voetbal houden en maakte hij zich zeer verdienstelijk in de organisatie, waarvoor hij werd benoemd tot Lid van Verdienste.

Wij wensen zijn vrouw Ria, zoon Stefan, Moeder en verdere Familie heel veel sterkte. Rust zacht Willem.

18 juli 2021 - Tour de France Spel levert € 290,00 op voor het Goede Doel !!

Het Tour de France Spel 2021 heeft met een recordaantal deelnemers van 207 
het schitterende bedrag van € 290,00 opgeleverd voor het Goede Doel !!

Iedereen hartelijk bedankt voor deelname en voor de donaties !!

11 juli 2021 - EK Poule levert € 135,00 op voor het Goede Doel !! 

De EK Poule 2021 heeft met 103 deelnemers het mooie bedrag van
€ 135,00 opgeleverd voor het Goede Doel !!

Iedereen hartelijk bedankt voor deelname en voor de donaties !!

31 mei 2021 - Giro d'Italia Spel levert € 215,00 voor het Goede Doel !!
Het Giro d'Italia Spel 2021 heeft het schitterende bedrag van € 215,00 opgeleverd voor het Goede Doel !!  

Iedereen hartelijk bedankt voor deelname en voor de donaties !!

8 mei 2021 - 140 deelnemers aan Giro d'Italia spel 2021 !!
Vandaag is het Giro d'Italia Spel 2021 van start gegaan met 140 deelnemers.
De opbrengst van het Giro Spel komt ten goede aan het Marian Tolenaars Fonds van de Stichting Vrienden van Cavent. In de komende drie weken zal bekend worden wat de opbrengst van het eerste Spel van dit jaar zal zijn...

Dissidenten organiseert ook nog het EK Voetbal, Tour en Vuelta Spel...

2 mei 2021 - Sportspellen voor het Goede Doel 
Ook dit jaar organiseren we weer de volgende Sportspellen voor het Goede Doel :

- Het Giro d'Italia Spel
- Het EK Voetbal Spel
- Het Tour de France Spel
- Het Vuelta Espana Spel

Op zaterdag 8 mei start het eerste Spel, Het Giro d'Italia Spel 2021.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per inschrijfformulier, waarvan € 1,00 naar het Goede Doel gaat.

Hieronder de spelregels en het inschrijfformulier :

- Spelregels
- Inschrijfformulier

Hopelijk ontvangen we de komende week weer een mooi aantal inschrijvingen..

4 april 2021 - Online shoppen levert Dissidenten al € 500,00 op !!
In de bijzondere tijd waarin we zitten, proberen we natuurlijk veel lokaal te kopen, maar zeker niet alles, we bestellen ook genoeg online. Zo kan er al enige tijd via Sponsorkliks of Kopen voor je Club online worden geshopt voor Dissidenten. Inmiddels heeft dit onze vereniging al € 500,00 opgeleverd, fantastisch natuurlijk !! 

Hierbij willen we iedereen bedanken die online shopt voor Dissidenten en ga hier vooral mee door, dit kan via onderstaande links:

Kopen voor je Club of Sponsorkliks

Mobirise
Iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2021 gewenst !!!
Mobirise
10 december 2020 - Donateur Arie Rosmolen overleden
In de nacht van 10 december is Arie Rosmolen overleden. In Heinenoord kende iedereen hem als Aai de Kir, die altijd duidelijk voor zijn mening uitkwam. Hij was een markante man in het verenigingsleven van Heinenoord en ook al jaren trouwe donateur bij onze vereniging. We wensen Sjaan en familie veel sterkte met dit verlies!

5 december 2020 - Grote Clubactie is Groot Succes !!!
De Grote Clubactie heeft in dit bijzondere jaar maar liefst € 616,90 opgeleverd, fantastisch !!

Iedereen heel erg bedankt voor het kopen van de loten !!

#groteclubactie #vierhetsucces

Mobirise

27 oktober 2020 - Giro d'Italia Spel 2020 groot succes !! 
Het Giro d'Italia Spel 2020 is een groot succes geworden, met maar liefst 151 deelnemers en diverse donaties gaat er een bedrag van maar liefst € 173,50 naar de Goede Doelen Spaarpot. Hierbij willen we alle deelnemers hartelijk bedanken !!

In totaal hebben de Wielerspellen € 416,50 opgeleverd voor het Goede Doel !!!

2 oktober 2020 - Dissidenten wint met ruime cijfers van Spuioever
We namen het op deze vrijdagavond op tegen het team van Spuioever. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Dissidenten, dat met goed zaalvoetbal kansen wist te creëren. Halverwege de eerste helft stond er dan ook een mooie 3-0 voorsprong op het scorebord na doelpunten van Jordy, Mitchell en Benny. Na deze goede start kwam Spuioever terug in de wedstrijd door de 3-1 en 3-2 te scoren. Verder lieten we het niet komen en wisten via Benny de 4-2 te scoren, wat ondanks nog een aantal goede kansen de ruststand betekende. In de tweede helft begon Spuioever sterk, maar kwamen er niet doorheen door prima verdedigings- en keeperswerk. Na deze sterke beginfase van Spuioever nam Dissidenten de regie weer over en wist door drie doelpunten van Mitchell en een mooie goal van Tommie na een mooie lange pass van Benny uit te lopen naar een 8-2 voorsprong. Ondanks dat Spuioever in de tweede helft ook nog kansen kreeg wist een prima keepende Maarten in de tweede helft de nul te houden, zo eindigde de wedstrijd door een prima teamprestatie in een 8-2 overwinning.
24 september 2020 - € 30.000,- voor Goede Doelen in de Hoeksche Waard
Op donderdag 24 september heeft Dissidenten een nieuwe Mijlpaal van € 30.000,- bereikt in de schenkingen aan Goede Doelen in Hoeksche Waard. Er werd op deze dag een bedrag van € 650,- geschonken aan de Stichting Geven om Jong leven, het doel van deze stichting is het organiseren van een vakantiedag naar bijvoorbeeld de Efteling voor kankerpatiëntjes met hun familie. Ondanks de coronacrisis sparen we dus verder voor de Goede Doelen!
Mobirise
20 september 2020 - Tour de France Spel 2020 groot succes !!
Het Tour de France Spel 2020 is een heel groot succes geworden, met maar liefst 180 deelnemers en diverse donaties gaat er een bedrag van maar liefst € 243,00 naar de Goede Doelen Spaarpot. Hierbij willen we alle deelnemers en natuurlijk ook alle deelnemende Dissidenten hartelijk bedanken !!

Het volgende spel, het Giro d'Italia Spel, zal starten op zaterdag 3 oktober...
19 september 2020 - Start Grote Clubactie  (steun de Goede Doelen)
Door de coronacrisis is het voor onze vereniging op dit moment niet mogelijk om Bingo’s, Verlotingen en andere Acties te organiseren, allemaal acties waar we veel geld mee op halen voor de Goede Doelen en onze vereniging.  Om toch geld voor de Goede Doelen en de vereniging te sparen doen we mee aan de Grote Clubactie.
Loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan € 2,40 direct in de clubkas terechtkomt!

Via onderstaande link zijn de loten heel eenvoudig online te bestellen: 

https://clubactie.nl/lot/z.v.v.-dissidenten/408007

We stellen het ook zeer op prijs als jullie bovenstaande link delen met familie
en vrienden.

We hopen met deze online methode natuurlijk zoveel mogelijk loten te verkopen!
18 september 2020 - Dissidenten verliest van Team Geel
We namen het in de eerste wedstrijd van de Nederlaagserie 2020-2021 op tegen Team Geel. Met een krappe selectie van 5 man bestaande uit Maarten, Jordy, Tommie, Marc en Benny begonnen we aan de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was dramatisch want in de eerste minuut verdween een terugspeelbal van Jordy in eigen doel. Mede omdat we zonder wissel speelden, probeerden we in de eerste helft de ruimtes klein te houden en met snelle uitvallen voor gevaar te zorgen. Ondanks dat onze tactiek goed werd uitgevoerd kregen we weer een vervelende tegengoal, ditmaal was het een van richting veranderd schot. Ook wij kregen kansen, maar de bal wilde er mede door goed keeperswerk niet in, en als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, die met een snelle counter de 0-3 russtand op het scorebord wisten te zetten. De shoot-outs in de rust wisten we met 2-1 te winnen. Ook in de tweede helft een snelle tegengoal, met wederom een ongelukkige Jordy. Ondanks deze tegenslag bleven we alle 5 super hard werken om toch een resultaat uit deze wedstrijd te halen en kwamen zodoende goed terug in de wedstrijd. Eerst was het Marc die op aangeven van Jordy na een mooie aanval de 1-4 wist te scoren. Daarna was Maarten dichtbij een doelpunt met een rush vanaf eigen helft. Ook Tommie was twee keer dichtbij een doelpunt, maar de paal stond beide keren een doelpunt in de weg. Toch wisten we de 2-4 te scoren via Jordy die op aangeven van Benny na een mooie overstapje van Tommie de bal binnen wist te schieten, zo wist Jordy zich te revancheren! Meer zat er op deze avond helaas niet meer in, maar met iets meer wedstrijdgeluk en één wissel had deze wedstrijd er heel anders uitgezien...
4 september 2020 - Officiële opening seizoen 2020-2021
Na een coronabreak van zo'n 6 maanden mochten we op deze vrijdag eindelijk weer beginnen. Voor aanvang van de onderlinge wedstrijd werden de Ereprijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt, met Mitchell Haan als topscorer en Tommie Pot als assist-kampioen, gevolgd door een "corona" teamfoto gemaakt door Jaco de Vroet. Na het officiële gedeelte ging de bal rollen, en in een vermakelijke wedstrijd wisten de blauwwitten met 7-4 van de blauwzwarten te winnen. Na de wedstrijd natuurlijk de 3e helft, met een hapje, een drankje en met gebak van Maarten die bijna jarig is.
Ook was er op deze avond de eerste Lotto Trekking van het nieuwe seizoen met de nummers 5 - 6 - 12, getallen die door niemand waren voorspeld, waardoor de Jackpot nu op € 311,- staat! Op vrijdagavond 18 september spelen we de eerste wedstrijd in de Nederlaagserie tegen Team Geel... 
Mobirise
2 september 2020 - Donateur Aart Kuipers overleden
Donateur Aart Kuipers is op vrijdag 28 augustus op 66-jarige leeftijd overleden.
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte!
29 augustus 2020 - 180 deelnemers aan Tour de France Spel 2020
Het Tour de France Spel 2020 heeft net als vorig jaar een recordaantal deelnemers van 180 !!  Dit betekent ook gelijk € 180,00 voor de Goede Doelen Spaarpot !!
Iedereen hartelijk bedankt voor deelname !!

22 augustus 2020 - Groepsuitje in Numansdorp
Na een corona break van zo'n 5 maanden zonder activiteiten stond op deze zaterdag de opening van het seizoen op het programma met een Groepsuitje in Numansdorp.

Het werd een actieve dag met allereerst een flinke kanotocht die door het onstuimige weer met vooral veel wind, voor de één een grotere uitdaging was dan voor de ander. Na een mooie kanotocht met een lekkere lunch en met droog weer werden de laatste honderden meters onvergetelijk, want na een enorme stortbui was iedereen in korte tijd totaal doorweekt.
Na deze hevige maar korte bui, werden de handdoeken en droge kleren tevoorschijn gehaald, voor het vervolg van de activiteiten. Nadat iedereen weer was opgefrist was het tijd voor de mixed golf (footgolf, diskgolf, boerengolf), waarbij de groep in 4 teams werd verdeeld die in een ontspannen sfeer de strijd met elkaar aangingen, waarbij het diskgolf door de wind de grootste uitdaging vormde. Waarbij de eerste 2 teams op tijd klaar waren voor de volgende buien, moesten de andere teams rennen om droog de schuur te halen.

Na dit actieve gedeelte was het tijd voor de "3e helft" met een frietbuffet en drankjes, wat bij iedereen prima in de smaak viel. 

Hierbij bedanken we Meerwaard en de Biesackershof voor het mogelijk maken van deze dag, we kunnen namelijk terugkijken op een gezellige dag, die mede door het onstuimige weer niet zo snel vergeten zal worden!

Mobirise

27 april 2020 - Bestel niks zonder Sponsorkliks !!
Inmiddels is duidelijk dat het zaalvoetbalseizoen er op zit, dit kan niet anders i.v.m. het Coronavirus.  Onze andere activiteiten voor de Goede Doelen, zoals Bingo's, Verlotingen, de Lotto, liggen nu ook allemaal stil.

Om in deze tijd toch geld te sparen voor onze vereniging hebben we ons aangemeld bij SponsorKliks​. 
Via Sponsorkliks kan je onze vereniging gratis sponsoren door online te shoppen bij honderden winkels, zoals Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl en nog velen meer...

Shoppen kan zelfs op een aantal manieren: 
- Via onze website door te klikken op de teller op onze startpagina
- Via deze link: sponsorkliks
- Via www.sponsorkliks.com door Dissidenten even op te zoeken.

Naast kopen voor je Club, kan er nu dus ook gespaard worden via Sponsorkliks!

We hopen hiermee natuurlijk een mooi bedrag te sparen. 

Bij voorbaat dank voor uw aankopen!

24 maart 2020 - Geen zaalvoetbal meer in dit seizoen !!
Vanwege het Coronavirus en de daarbij behorende maatregelen is ons seizoen ten einde!

Wanneer mogelijk is er op zaterdag 13 juni het Jubileum-uitje voor de Spelers. Verder hopen wij in Juli weer deel te nemen aan het 24-uurstoernooi van FC Lattentrappers in Dinteloord.

In het begin van het nieuwe seizoen zullen de Ereprijzen seizoen 2019-2020 worden uitgereikt. Op een nog nader te bepalen datum zal het Finale Toernooi van de Nederlaagserie-competitie 2019-2020 plaats vinden.

Tot slot: Blijf Waakzaam, Blijf Gezond !!

6 maart 2020 - Dissidenten verliest nipt van Team Geel
We namen het op deze vrijdagavond op tegen Team Geel, een team met spelers uit Rotterdam en omstreken. We begonnen scherp aan de wedstrijd en met goed zaalvoetbal wisten we kansen de creëren, maar de bal wilde er niet in. Halverwege de 1e helft kwamen we na een fout in de verdediging op een 0-1 achterstand, dit was gelukkig van korte duur, want het was Tommie die op aangeven van Benny de 1-1 wist te scoren. In de resterende tijd van de 1e helft hadden we de mogelijkheden om met een voorsprong te rust in te gaan, maar met nog een paar seconden op de klok en een ongelukkige handsbal van Jordy keken we in de rust opeens tegen een 1-2 achterstand aan. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, Dissidenten met meer balbezit, maar weer een doelpunt voor Team Geel, na een onachtzaamheid in verdediging. Ondanks de achterstand bleven we mede dankzij ons spel geloven in de overwinning en we kwamen weer terug in de wedstrijd na een lange bal van Maarten, die door Jordy mooi werd teruggekopt naar Mitchell die de 2-3 binnen schoot. Ook na de aansluitingstreffer kregen we nog kansen op een beter resultaat, maar de bal wilde er niet in, Zo eindigde de wedstrijd in een ongelukkige 2-3 nederlaag, waar een gelijkspel minimaal verdiend was geweest.
Open dag en Voetbal bij Cavent de Lindehoeve op zaterdag 19 september
Op zaterdag 19 september is de Open dag bij Cavent de Lindehoeve, naast diverse kraampjes en lekker eten, zullen Cavent en Dissidenten het op de nieuwe grasmat, bekostigt uit het Marian Tolenaars Fonds, tegen elkaar opnemen. We hopen natuurlijk op een drukke Open dag, wat automatisch veel supporters zou betekenen tijdens het voetballen...we kijken er nu al naar uit!
21 februari 2020 - Dissidenten wint in sportieve wedstrijd van TransvaliaZW
Ondanks een late afmelding van OACN, speelden we op deze avond toch een leuke wedstrijd tegen TransvaliaZW, bedankt dat jullie op korte termijn beschikbaar waren voor deze wedstrijd! Ook nam Niels op deze avond de honneurs van zijn vader over als scheidsrechter en notaris, bedankt Niels! Dan de wedstrijd, vanaf de aftrap zat er een hoog tempo in de wedstrijd, wat resulteerde in kansen over en weer, wij wisten beter om te gaan met de kansen en kwamen op een 2-0 voorsprong. Hierna volgde een iets mindere fase van onze kant, waarin TransvaliaZW terugkwam tot 2-2. Na de gelijkmaker besloten we om weer iets rustiger te spelen en met resultaat, want nog voor de rust liepen we door goals van Mitchell, Benny en Tommie uit naar een 6-2 voorsprong. In de beginfase van de tweede helft nam TransvaliaZW weer even het heft in handen en schoten de 6-3 en 6-4 achter Kevin, die op deze avond ons doel verdedigde. Na een iets te slap begin van de tweede helft deed iedereen een stapje bij, waarbij Tommie op deze avond veel ballen wist te veroveren. Ons scherpe spel werd beloond, want in her resterende deel van deze sportieve wedstrijd liepen we door goals van Marc, Mitchell en Benny uit naar een verdiende 10-5 overwinning. 
21 februari 2020 - Lotto
Ook de zevende Lotto Trekking van het seizoen levert geen winnaar op. Door de nummers 1 - 8 - 11 groeit de Jackpot al naar een bedrag € 273,00. De volgende trekking is op vrijdagavond 20 maart...
15 februari 2020 - Succesvolle Jubileum Bingo met mooie opbrengst !!
Met zes ronden Bingo, mooie optredens van het koor "Wij Zingen Zo Graag" en een grote Verloting werd het een gezellige avond. In de goed gevulde muziekzaal van M.F.A. de Tienvoet in Heinenoord is het mooie bedrag van € 900,= opgehaald, hiervan is de helft voor de Goede Doelen Spaarpot en de helft voor een Uitje van de Spelersgroep in dit Jubileumseizoen.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze gezellige avond, in het bijzonder ook, Gerrit, Astrid, Jaco, Loes, Arie en het koor Wij Zingen Zo Graag.


Tot de volgende Bingo...
Mobirise
7 februari 2020 - Dissidenten wint door sterke teamprestatie van Strijenaren
We namen het op deze vrijdagavond op tegen De Strijenaren, die vorig seizoen nipt van ons wisten te winnen. Vanaf de aftrap zat er gelijk tempo in de wedstrijd en moesten we flink aan de bak. Halverwege de eerste helft keken we tegen een 1-4 achterstand aan, dit kwam vooral om de ruimtes te groot waren en het allemaal net niet scherp genoeg was. In het tweede deel van de eerste helft wisten we ons iets te herpakken en gingen we rusten met een 3-5 achterstand op het scorebord. In de rust spraken we af de ruimtes kleiner te houden en korter de verdedigen. Ondanks onze goede bedoelingen hadden we een dramatische start van de tweede helft, want na twee fouten in de verdediging keken we in een tijdsbestek van twee minuten tegen een 3-7 achterstand aan. We lieten ons niet uit het veld slaan door dit begin en kwamen door de ruimtes klein te houden steeds beter in de wedstrijd en kwamen door prima zaalvoetbal helemaal terug in de wedstrijd. Nadat we de gelijkmaker wisten te scoren, kregen we vleugels, waardoor Cees en Benny in het teambelang besloten in het resterende deel van de tweede helft op de bank te blijven, om het ritme van het team niet te breken, Uiteindelijk een prima keuze want met schitterend zaalvoetbal en mooie goals wisten we de wedstrijd in de slotfase naar ons toe te trekken en de wedstrijd met 11-8 te winnen. Wat een geweldige teamprestatie, waarin Tommie en Mitchell op deze avond met 4 doelpunten samen topscorer werden, en het gehele team een geweldige tweede helft speelde !!!  
24 januari 2020 - Dissidenten wint in sportieve wedstrijd van Jong & Oud
In de tweede wedstrijd van 2020 namen we het op tegen Jong & Oud, met een aantal goede bekenden in de gelederen. In een rustig begin van de wedstrijd wisten we op een 1-0 voorsprong te komen, niet heel veel later gevolgd door de 1-1 van Jong & Oud. Na deze tegengoal nam Dissidenten het heft in handen en liepen we in de eerste helft uit naar een 6-1 voorsprong. Ook in de tweede helft een sterker Dissidenten dat nog 7 keer wist te scoren, net als in de vorige wedstrijd was iedereen weer bij één of meer doelpunten betrokken, al had Mitchell met 7 doelpunten wel het grootste aandeel in de overwinning. Ook Jong & Oud kreeg nog een aantal mooie kansen, maar wist in de tweede helft slechts 2 keer te scoren, al was het laatste doelpunt voor Jong & Oud van Maarten een schitterende goal. Zo eindigde deze sportieve wedstrijd in een 13-3 overwinning.
24 januari 2020 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de zesde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Door de nummers 1 - 2 - 14 groeit de Jackpot verder, op dit moment naar het mooie bedrag van € 232,50.
10 januari 2020 - Dissidenten wint in leuke wedstrijd van De Prutsers
In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar namen we het op tegen de nieuwe tegenstander De Prutsers, met Rick en Marinco Kraak in de gelederen. We kwamen flitsend uit de startblokken, want na een paar minuten spelen stonden we na drie goals van Mitchell op een 3-0 voorsprong. Na deze snelle voorsprong kregen we genoeg kansen om verder uit te lopen, maar dit gebeurde niet, sterker nog
De Prutsers kwamen terug in de wedstrijd tot 3-3. Na deze mindere fase, speelden we een sterke slotfase van de eerste helft, waarin we drie keer wisten te scoren en met een 6-3 voorsprong de rust in gingen. In de gehele tweede helft bleven we de bovenliggende partij, door prima zaalvoetbal wisten we allemaal één of meer doelpunten mee te pikken, wat resulteerde in een 11-4 overwinning.
4 januari 2020 - 45-jarig bestaan met Boekje en Schenking
Ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan hebben we een tweede boekje
" Een sieraad in de Hoeksche Waard " uitgebracht. Deze avond zijn de eerste twee exemplaren uitgereikt aan sportwethouder Paul Boogaard van Gemeente Hoeksche Waard en aan Karoline Vorthoren fractievoorzitter van CDA Hoeksche Waard.  
Ook werd er tijdens het officiële gedeelte een verenigingsmedaille en boekje uitgereikt aan Hans Boutkan die deze in ontvangst nam voor Conno Bochoven van het Het Kompas Hoeksche Waard. Hierna werd Stefan Van 't Hof de fanatiekste voetballer van Cavent de Lindehoeve gehuldigd, hij ontving de vriendschapsprijs, een mooie beker, waar hij erg blij mee was.

Na het officiële gedeelte was het tijd voor muziek van Polderzangers Den Driesprong, tijdens de optredens verzorgden Loes de Vroet en Astrid Bijl de verkoop van de lootjes, die in grote getale werden verkocht.

Na de muziek van de Polderzangers, was het tijd om over te gaan naar de Schenking aan Cavent. Nadat scheidsrechter en notaris Nico Nederlof al het geld had geteld, kon hij het mooie bedrag van € 410,- overhandigen aan Albert Leutscher, die hiervoor weer heel dankbaar was en hoopte nog vele jaren alle activiteiten mee te maken tussen Cavent en Zvv Dissidenten. 

De laatste huldigingen van deze avond waren voor belangrijke vrijwilligers, Loes de Vroet, Jaco de Vroet en Astrid Bijl. Ook willen we Nico Nederlof, Gerrit Bijl, Sjaak de Romph, Arie Vdvinde, Ben Naaktgeboren, Danira van der Sluis, Laura Koelemeijer, Bres Accommodaties en iedereen die deze avond mede mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken !! 

We kijken met grote trots terug op deze mooie avond !!!
Mobirise
13 december 2019 - Dissidenten de kansen, Rubber Ducks de doelpunten
We namen het in de laatste wedstrijd van 2019 op tegen de Rubber Ducks. Al snel in de wedstrijd bleek, dat dit net als in alle wedstrijden tegen de Rubber Ducks een lastige pot zou worden. Het eerste doelpunt in de wedstrijd was voor de Rubber Ducks, waardoor ze hun geliefde compacte en verdedigende spel konden gaan spelen, met snelle uitvallen. Ondanks het kleine speelveld, wisten we zeker kansen te creëren, maar de bal wilde er in de eerste helft op geen enkele manier in. En als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, hierdoor gingen we rusten met een 0-2 achterstand. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, een zeer degelijk Rubber Ducks en een aanvallend Dissidenten, waarbij Mitchell onze eerste goal wist te maken en niet veel later maakte Tommie op mooie wijze onze tweede goal, wat een 2-4 tussenstand betekende. In de slotfase probeerden we door druk te zetten nog een resultaat te forceren, maar met twee snelle aanvallen bepaalde de Rubber Ducks de eindstand op 2-6. Al met al een verdiende overwinning voor de Rubber Ducks, maar was het krachtsverschil een stuk kleiner dan de uitslag doet vermoeden. 
13 december 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de laatste Lotto Trekking van 2019 op het programma. Ook deze keer is de Jackpot niet gevallen, door de nummers 1 - 5 - 6 starten we in 2020 met een Jackpot van maar liefst € 197,50.

30 november 2019 - De Tommies winnen Familie Toernooi op doelsaldo
Op deze zaterdagavond namen De Bijlties, De Ceesies, De Kraakies en De Tommies het tegen elkaar op in een spannend Familie Toernooi. Het toernooi stond natuurlijk onder leiding van Scheids Nico Nederlof. 

Titelverdediger De Tommies nam het in de openingswedstrijd van het toernooi op tegen De Ceesies, deze wedstrijd eindigde in 2-0 overwinning voor De Tommies.
In de 2e wedstrijd namen De Kraakies het op tegen De Bijlties, De Bijlties bleken een maatje te groot en wonnen met 4-2. In de 3e wedstrijd namen De Tommies en De Kraakies het tegen elkaar op, De Tommies waren de bovenliggende partij en wonnen met 2-1. De Bijlties namen het in de 4e wedstrijd op tegen De Ceesies, in een kort tijdsbestek stond het 4-0 voor De Ceesies, ondanks vele kansen voor de Bijlties in het tweede deel van de wedstrijd, wonnen de Ceesies de wedstrijd met 6-3. De Ceesies namen het in hun 3e en laatste wedstrijd op tegen De Kraakies, deze wedstrijd eindigde terecht in een 1-1 gelijkspel. In de laatste wedstrijd namen De Bijlties het op tegen De Tommies, bij een ruime overwinning van De Bijlties was toernooiwinst nog mogelijk. De Bijlties kwamen ook op een 1-0 voorsprong, maar meer dan één doelpunt zat er niet meer in.  

Na het laatste fluitsignaal mochten de Tommies zich voor het tweede jaar op rij de Winnaars noemen, en de Wisselbeker mee naar huis nemen of stond hij al thuis...
Het team van de Tommies bestond uit de Familie Pot; Jolanda (coach), Remco, Tommie, Marjon, Maarten en Tom. Allemaal gefeliciteerd met de overwinning!

Ook moeten de prestaties van de oudste speler en de jongste speler van de avond nog even worden belicht. Zo was Gerrit Bijl weer de keeper van De Bijlties en was de jongste speler op deze avond Tim Bijl, ook in het team van De Bijlties.
 

Ook de derde helft met de Verloting, De Prijsuitreiking en een hapje en een drankje was weer gezellig !!
 

Hierbij willen we iedereen hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze gezellige avond...en volgend jaar weer...

Mobirise
23 november 2019 - Babynieuws...
Op zaterdag 23 november om 00:14 uur zijn Kevin en Dina de trotse ouders geworden van zoon Ayden. Namens Dissidenten van harte gefeliciteerd !!
15 november 2019 - Dissidenten wint in fanatieke wedstrijd van Milan
We namen het op deze vrijdagavond op tegen het jonge team van Milan.
We kunnen terugkijken op een rommelige en zeer fanatieke eerste helft met onrustig zaalvoetbal en enkele opstootjes, waarbij scheidsrechter Nico alles in goede banen wist te leiden en wij door twee goede goals van Mitchell, waarvan de tweede uit een zeer lastige hoek, gingen rusten met een 2-1 voorsprong. In de tweede helft een heel ander spelbeeld, met weinig overtredingen en van onze kant zeer degelijk zaalvoetbal. En dit resulteerde ook in goede aanvallen en doelpunten, zo wist Mitchell de 3-1 en de 4-1 te scoren en maakte Johan met een schitterend stiftje de 5-1. Terwijl we de wedstrijd volledig onder controle hadden, mede door sterk verdedigen van het hele team, wist Milan toch een doelpunt te maken door een van richting veranderd schot. Daarna was het wederom Mitchell die de marge wist te vergroten naar 6-2, hierna wisten beide teams nog één keer te scoren, waarbij ook het slotakkoord voor Mitchell was, die met maar liefst zes goals Man of the Match werd en de eindstand bepaalde op 7-3.  
15 november 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de vierde Lotto Trekking van het seizoen op het programma, door de nummers 6 - 10 - 12 groeit de Jackpot naar € 162,00.
1 november 2019 - Gelijkspel in spannende wedstrijd tegen Euro Nordic
Op deze vrijdagavond namen we het op tegen Euro Nordic, al snel bleek dat ook dit weer een spannende wedstrijd zou worden. In een gelijkopgaand eerste deel van de eerste helft wist Euro Nordic op voorsprong te komen na een keihard schot in de kruising. Halverwege de eerste helft waren wij de bovenliggende partij, eerst wist Benny de gelijkmaker te scoren en niet veel later scoorde Tommie na een lange bal van Maarten de 2-1, wat tevens de ruststand betekende. In de tweede helft konden we niet lang van onze voorsprong genieten, al was de 2-2 wel een pech doelpunt, doordat de bal net van richting werd veranderd was de sterk keepende Maarten kansloos. In een redelijk gelijkopgaande tweede helft, kregen we ook zeker kansen, maar de bal wilde er niet in. Als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, en dit gebeurde, Euro Nordic kwam door een goede individuele actie op 2-3. Natuurlijk bleef er zoals altijd strijd in de ploeg en met resultaat, na een inspeelpass van Benny, was het Tommie die zichzelf mooi vrij speelde en de bal in het doel schoot. In de spannende slotfase vielen geen doelpunten, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel.  
1 november 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de derde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Door de nummers 1 - 2 - 4 groeit de Jackpot naar € 144,50.
18 oktober 2019 - Sterk Dissidenten wint van De Brandweer
Deze vrijdagavond namen we het op tegen de nummer twee van de Nederlaagserie van het vorige seizoen, De Brandweer. Al na een paar minuten was het duidelijk dat het een heerlijke zaalvoetbalstrijd zou worden. In de eerste helft waren de teams echt aan elkaar gewaagd en wist de Brandweer als eerste team te scoren, niet veel later gevolgd door de 1-1 van Benny na een mooi schot in de korte hoek. In deze eerste helft schoten we maar liefst 3 keer op de paal en wisten hierdoor verder niet te scoren, terwijl de Brandweer nog één doelpunt wist te scoren en er met de rust dus 1-2 op het scorebord stond. In de tweede helft kwamen we geweldig uit de startblokken, want het was Mitchell die op aangeven van Cees de 2-2 binnen wist te schieten. Na dit snelle doelpunt kregen we meer controle over de wedstrijd, al kwamen we toch weer op achterstand na een slippertje achterin. Ondanks deze kleine tegenslag bleven we geconcentreerd en kregen we kansen, zo wist Benny op aangeven van Tommie in twee instanties de 3-3 te scoren. In de tweede helft gaven we als team niets weg en werden hiervoor beloond, want met nog een paar minuten op de klok leek Tommie op schitterende wijze te scoren, maar de lange bal eindigde op de kruising, gelukkig was Marc er snel bij, behield het overzicht met een pass op Mitchell die beheerst de 4-3 voorsprong op het scorebord schoot. In de slotfase drong De Brandweer nog wel, maar kwamen er niet meer doorheen. Zo werd deze wedstrijd door een ijzersterke teamprestatie gewonnen !!     
4 oktober 2019 - Dik verdiend gelijkspel tegen Spuioever
In de tweede wedstrijd van de Nederlaagserie namen we het deze vrijdagavond op tegen Spuioever. Vanaf de eerste minuut zaten we lekker in de wedstrijd, hadden veel balbezit en creëerden kansen, alleen wilde de bal er nog niet in. We waren duidelijk de bovenliggende partij, maar halverwege de eerste helft keken we opeens in zeer korte tijd tegen een 0-2 achterstand aan. Hierna werd er niet gescoord tot de laatste vijf minuten van de eerste helft, allereerst wisten we door doelpunten van Johan en Mitchell terug te komen tot 2-2, waarna twee minuten later een zeer efficiënt Spuioever met een 2-4 voorsprong de rust in ging. Ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld, veel meer balbezit voor Dissidenten en gevaarlijke uitbraken van Spuioever. Halverwege de tweede helft kwamen we wederom helemaal terug in de wedstrijd tot 4-4, waarbij ons vierde doelpunt bijna gelijk weer gevolgd werd door de 4-5 van Spuioever. Zo bleef de tweede helft echt tot de laatste seconde spannend, want met nog een paar seconden op de klok scoorde uitblinker Mitchell op aangeven van Cees de dik verdiende 6-6. Een spannende wedstrijd waarin een overwinning wellicht wel verdiend was geweest. 
4 oktober 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond alweer de tweede Lotto Trekking van het seizoen op het programma. De nummers 6 - 11 - 13 zorgen ervoor dat de Jackpot groeit naar een bedrag van € 119,00.
20 september 2019 - Nipt verlies in spannende wedstrijd tegen De Daltons
In de eerste wedstrijd van de Nederlaagserie 2019/2020 namen we het op tegen de nieuwe tegenstander De Daltons. Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd, zonder dat één van beide teams echt het verschil kon maken. Aan beide kanten werden weinig kansen weggegeven, wel wisten we in de eerste helft twee mooie goals te scoren, Tommie op aangeven van Maarten en Benny op aangeven van Marc. Maar ook de Daltons wisten twee keer te scoren, waardoor we met 2-2 de rust in gingen. Ook in de tweede helft bleef het een spannende wedstrijd waarin we een licht overwicht hadden, maar de bal wilde er niet in, de grootste kans was een mooie kopbal van debutant Mitchell op de lat. Zoals zo vaak gebeurt in het voetbal, als je zelf niet scoort, dan scoort de tegenstander wel. Ondanks dat een gelijkspel zeker verdiend had geweest, ging de wedstrijd met 2-3 verloren en konden we Jan op zijn verjaardag geen overwinning cadeau geven. Ook willen we Jolanda, Remco, Arie, Naomi en Nathelie bedanken voor de support. 
20 september 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de eerste Lotto Trekking van het nieuwe seizoen op het programma. We beginnen het seizoen met een mooie Jackpot die op deze avond gegroeid is naar € 101,00 omdat niemand de nummers 8 - 13- 14 had ingevuld. 

17 september 2019 - Sportspellen leveren schitterend bedrag op !!!
De sportspellen tijdens de drie Grote Wielerrondes hebben maar liefst € 554,00 opgeleverd voor de Goede Doelen Spaarpot, een schitterend resultaat !!

Hierbij willen we iedereen bedanken voor deelname en/of donaties aan de
diverse spellen !! 

Natuurlijk zullen de spellen ook volgend jaar weer georganiseerd worden, naast de Giro Italia, Tour de France en de Vuelta Espana, zal er ook een spel zijn tijdens het
EK Voetbal… 

7 september 2019 - Opening 45-jarig Jubileum Seizoen Dissidenten
Op deze zaterdagavond vond de opening van het 45-jarig Jubileum seizoen plaats. Om 19:00 uur werd de openingswedstrijd van het seizoen gespeeld die eindigde in een doelpuntrijke 9-7. Om 20:00 uur begon de Bingo, waarbij Dissidenten deze keer zelf het Goede Doel was, er moet gespaard worden voor het 45-jarig Jubileum en ook voor het 2e boekje over onze vereniging. De Bingo avond leverde het mooie bedrag van € 600,00 op. Verder werd op deze avond Cees Broere gehuldigd als Beste Teamspeler van het afgelopen seizoen en ontving hij de Respect Prijs.

Op vrijdag 20 september de eerste wedstrijd in de Nederlaagserie tegen De Daltons. 

28 juli 2019 - Tour de France Spel 2019 groot succes !!
Het Tour de France spel 2019 is een heel groot succes geworden, met maar liefst
180 deelnemers en diverse donaties gaat er een bedrag van maar liefst € 252,00 naar de Goede Doelen Spaarpot. Hierbij willen we alle deelnemers en natuurlijk ook alle deelnemende Dissidenten hartelijk bedanken !!

Het laatste spel, het Vuelta Spel, zal starten op zondag 25 augustus...

7 juli 2019 - € 7.050,25 voor Stichting het Raakt U op toernooi Lattentrappers
Op deze zaterdag zijn we rond 17:00 uur afgereisd naar Dinteloord voor de 8e editie van het 24-uurstoernooi van de FC Lattentrappers. Daar aangekomen hebben we allereerst onze jaarlijkse donatie van € 200,00  overhandigd aan de organisatie.
Onze selectie bestond uit Kevin, Maarten, Johan, Tommie, Niels, Timo en Benny.
Om 18:00 uur was de aftrap van de wedstrijd, na een prima eerste helft gingen we de rust in met een 4-1 voorsprong. In de tweede helft waren de Lattentrappers wat feller, maar ook in deze helft kregen we genoeg kansen, al wilde de bal er niet makkelijk in, na 25 minuten spelen in de tweede helft stond er een terechte 7-3 overwinning op het scorebord. Na afloop overhandigden De Lattentrappers een cheque van € 7.050,25 aan Stichting Het Raakt U, de doelstelling van deze stichting is het financieren en organiseren van activiteiten voor kinderen en jong volwassenen met een beperking, om zodoende de leefkwaliteit te verbeteren. 

6 juli 2019 - 180 deelnemers aan Tour de France Spel 2019
Het Tour de France Spel 2019 heeft een Recordaantal deelnemers van 180 !!
Dit betekent ook gelijk € 180,00 voor de Goede Doelen Spaarpot !!
Iedereen hartelijk bedankt voor deelname !!

24 mei 2019 - Gezellige Seizoenafsluiting Dissidenten
Ook het 44e seizoen van Dissidenten is ten einde gekomen. Op de laatste vrijdag van het seizoen spelen we traditioneel een onderlinge wedstrijd als Seizoenafsluiting.
In een spannende wedstrijd, waarin ook de dames, Marjon en Naomi meespeelden en onder de wederom voortreffelijke leiding van Nico wist het blauwzwarte team met 8-6 te winnen, mede door 3 doelpunten van Marjon, zeker een vermelding waard.
Na de wedstrijd volgde een gezellige 3e helft waarin de Lotto werd getrokken, waarvan de Jackpot gegarandeerd zou vallen. De spanning werd opgebouwd en bij de 9e trekking was het raak en ging Marc met de Jackpot van € 300,00 naar huis. In een sportief gezien vrij succesvol seizoen met maar twee nederlagen en uiteindelijk een 4e plaats op het Eindtoernooi van de Nederlaagserie, waren er natuurlijk ook persoonlijke prijzen te verdelen. Tommie werd wederom Topscorer met 29 doelpunten, Benny werd Assist-Kampioen met 14 assists, zie de foto hieronder en Cees werd uitgeroepen tot Beste Teamspeler, maar kon zijn prijs niet in ontvangst nemen in verband met de verjaardag van zijn jongste dochter.
Onze eerstvolgende activiteit is zaalvoetballen op het 24-uurstoernooi van de Lattentrappers in Dinteloord op zaterdag 6 juli...

Het nieuwe (jubileum)seizoen, ons 45e, start op zaterdag 7 september met een wedstrijd en een Bingo...

Mobirise

11 mei 2019 - Euro Nordic Kampioen Nederlaagserie 2018 - 2019
Deze zaterdagavond vanaf 19:00 uur hebben de teams van Spuioever, Euro Nordic, Rubber Ducks, De Brandweer en Dissidenten gestreden om het Kampioenschap van de Nederlaagserie 2018 -2019. Voor het Kampioenschap werd het een strijd tussen Euro Nordic en de Brandweer. In de onderlinge wedstrijd moest Euro Nordic winnen en dit deden ze met 3-2, hierna was het toernooi nog niet beslist, want in de laatste wedstrijd van het toernooi moest Euro Nordic met vijf doelpunten verschil winnen en dit deden ze. Euro Nordic is dus de Kampioen 2018-2019, op de 2e plaats eindigde De Brandweer, op de 3e plaats eindigde Spuioever, Dissidenten eindigde na 4 kampioenschappen op rij op de 4e plaats en de laatste en vijfde plaats was er voor de Rubber Ducks. 

Ook in het nieuwe seizoen organiseren we weer een Nederlaagserie (10e editie), wil je graag meedoen met je team, inschrijven kan vanaf heden...

12 april 2019 - Caventen en Dissidenten maken er een mooie avond van...
Op deze vrijdag stonden de jaarlijkse wedstrijden tegen Cavent op het programma. Voor deze editie waren er twee teams van Cavent met aanhang afgereisd naar Heinenoord. Cavent de Lindehoeve met vaste keeper Stefan was onze eerste tegenstander. Na een rustige beginfase wist Dissidenten op voorsprong te komen, ook de Lindehoeve kreeg kansen, alleen wilde de bal er nog niet in. In het vervolg wist Dissidenten verder uit te lopen, maar ook de Lindehoeve wist nog twee keer te scoren, wat uiteindelijk een 7-2 eindstand betekende. In de 2e wedstrijd was het team van de Grutto onze tegenstander, met o.a. Els en Arie in de spits werd het een spannende wedstrijd die eindigde in een 4-4 gelijkspel. In de 3e wedstrijd was het druk op het veld, de Cavent Combinatie (iedereen) nam het op tegen Dissidenten, deze laatste en kortste wedstrijd van de avond eindigde in een 2-2 gelijkspel.
In de 3e helft volgde de Verloting in een goed gevulde kantine. De Opbrengst van
€ 160,= werd op deze avond via Albert Leutscher geschonken aan Jan Windey (MeeWindey) voor de Tour du ALS. We kijken nu alweer uit naar het zomerse toernooi op zaterdag 31 augustus bij Cavent de Lindehoeve...   
Mobirise
29 maart 2019 - Ruime overwinning op zeer sportief 't Pleintje
We namen het op deze vrijdagavond op tegen 't Pleintje. Al snel bleek dat dit een hele grote uitslag zou worden, mede omdat de gemiddelde leeftijd van 't Pleintje een stuk hoger lag dan bij Dissidenten en ze ook nog zonder wissel speelden. We gingen dan ook rusten met een 8-1 voorsprong. Ook in de tweede helft werd er flink gescoord. Niels was de topscorer van de avond, hij nam namelijk de helft van de doelpunten voor zijn rekening, verder wisten alle spelers op deze avond minimaal één assist te geven en één doelpunt te scoren, waardoor deze uiterst sportieve wedstrijd eindigde in een 18-2 overwinning. 
29 maart 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de negende Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Wederom is de Jackpot blijven staan, door de nummers 1 - 3 - 6 staat de Jackpot nu al op € 323,50. De volgende trekking is tijdens de Seizoenafsluiting.
15 maart 2019 - Dissidenten wint in spannende wedstrijd van Milan A
Op deze vrijdagavond namen we het op tegen het jonge team van Milan A. In de eerste helft waren er voor beide teams kansen, maar door goed verdedigen en goed keeperswerk duurde het lang voordat de eerste goal van de wedstrijd viel. Uiteindelijk wist Dissidenten na een mooie aanval op voorsprong te komen na een dubbele één-twee tussen Cees en Benny die door laatstgenoemde werd afgerond. Voor de rust werd er verder niet meer gescoord. In de tweede helft kwam Milan A terug in de wedstrijd na een mooie goal van hun beste speler op deze avond. Halverwege de tweede helft werden de ruimtes en het fanatisme groter en wist Benny de bal op aangeven van Jordy keihard in de kruising te knallen, wat een 2-1 voorsprong betekende. Niet veel later wist Milan A voor de tweede keer in de wedstrijd op gelijke hoogte te komen. In de slotfase golfde het spel op en neer en wisten we deze wedstrijd toch in winst om de zetten door Cees, die de bal uit een vrije trap mooi in de kruising krulde. Deze spannende en fanatieke wedstrijd met mooie doelpunten eindigde zo in een 3-2 overwinning.   
15 maart 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de achtste Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Wederom blijft de Jackpot staan, door de nummer 2 - 7 - 13 staat de Jackpot nu op € 291,00 !! Over twee weken wederom een Lotto Trekking...
15 februari 2019 - Gelijkspel in spannende wedstrijd tegen De Brandweer
We namen het deze vrijdagavond op tegen de nieuwe tegenstander De Brandweer. Vanaf de eerste minuut zat er een goed tempo in de wedstrijd en werd er door beide teams op de aanval gespeeld. We wisten al snel op voorsprong te komen door Benny, die de bal in twee pogingen in het doel wist te schieten. Ook het tweede doelpunt was voor Dissidenten en werd gemaakt door Tommie na een hele mooi rush. Hierna was het de beurt aan De Brandweer dat de aansluitingstreffer wist te scoren. In deze open wedstrijd golfde het spel op en neer en weer wisten we de marge op twee doelpunten te krijgen, dit keer na een mooie rush van Cees. Het laatste doelpunt in de eerste helft werd gemaakt door de Brandweer, wat een 3-2 ruststand opleverde. Ook in de tweede helft bleef het een open en spannende wedstrijd. Halverwege de tweede helft wisten we uit te lopen naar een 5-3 voorsprong door doelpunten van Tommie en Jordy. Hierna volgde een fase waarin hun meevoetballende keeper zich meer met het spel ging bemoeien, doordat we dit verdedigend niet goed oppakten, stond er in een kort tijdsbestek opeens een 5-6 achterstand op het scorebord. Toch herpakten we ons weer en was het Tommie die de 6-6 op het scorebord bracht, Ook na de gelijkmaker bleef het een open wedstrijd en wist De Brandweer wederom op voorsprong te komen. Met nog maar een halve minuut op de klok wisten we toch nog de verdiende gelijkmaker te scoren, het was Jordy die de bal net voor de uitkomende keeper in het doel wist te schieten. Zo eindigde deze spannende en uiterst sportieve wedstrijd in 7-7.
15 februari 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de zevende Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Met de nummers 1 - 8 - 15 groeit de Jackpot verder, en staat nu al op
€ 264,50
Mobirise

8 februari 2019 - € 1.000,= voor Cavent en huldiging directeur Jan Windey
Wat kijken we met veel plezier en voldoening terug op de mooie Bingo avond van gisterenavond. In een stampvolle kantine stond deze avond in het teken van het naderend pensioen van directeur Jan Windey en een schenking aan het Marian Tolenaars Fonds van Stichting Cavent, een fonds opgericht door Jan Windey.

De avond begon met een oefensessie van Polderzangers Den Driesprong gevolgd door de eerste rondes van de Bingo.

Na drie rondes Bingo, was het tijd voor de officiële huldiging van Jan Windey, waarbij ook het CDA Hoeksche Waard aanwezig was. Jan Windey werd door de aanwezige spelers Cees, Maarten, Sjaak, Henk, Marc, Benny en natuurlijk voorzitter Jan Tolenaars in het zonnetje gezet en bedankt voor het ontzettend prettige en warme contact die wij als Dissidenten hebben met Cavent. Jan Windey ontving van ons allemaal een aandenken aan onze club en in het bijzonder een mooi beeldje van een Blauwe Koe, het logo van ons vereniging. Ook werd tijdens dit officiële gedeelte een schenking van maar liefst € 1.000,= overhandigd voor het Marian Tolenaars Fonds. Hierna volgde een dankwoord van Jan Windey waarbij we als Dissidenten werden uitgenodigd bij Cavent de Lindehoeve bij de opening van het voetbalveld, dat zal worden opgeknapt van het geschonken geld. De huldiging werd afgesloten door het zingen van Jantje Bedankt !!!

Na dit officiële gedeelte was het tijd voor de resterende twee rondes van de Bingo waaronder de Superronde gevolgd door de Verloting. Het zal voor alle aanwezigen geen verrassing zijn dat deze mooie avond een schitterend bedrag heeft opgeleverd, namelijk € 1.075,= , fantastisch natuurlijk !!!

Hierbij willen we iedereen hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze speciale avond in een werkelijk stampvolle kantine van de Marian Tolenaars Sporthal...in het bijzonder Astrid, Gerrit, Jaco (fotograaf), Loes, Sjaak, Bres Accommodaties, Jennifer, Polderzangers Den Driesprong, Cavent, Cavent Creatief.

1 februari 2019 - Gelijkspel in spannende wedstrijd tegen de Rubber Ducks
Op deze vrijdagavond was het team van de Rubber Ducks onze tegenstander.
Het spelbeeld werd al snel duidelijk, het veld werd namelijk aan beide kanten goed klein gehouden, waardoor er aanvallend weinig ruimte was. Halverwege de eerste helft wisten we op voorsprong te komen door een schot van Tommie, dat met enig geluk over de keeper in het doel verdween. Hierna was het de beurt aan de Rubber Ducks, die met een mooi schot op 1-1 kwamen en zelfs nog voor de rust, door een gelukkige kluts op 1-2 wisten te komen. Ook in de tweede helft was er hetzelfde spelbeeld, kleine ruimtes met aan beide kanten geduldig zaalvoetbal. Halverwege de tweede helft wisten we op 2-2 te komen na goed doorgaan van Tommie op de keeper. Na de gelijkmaker kon de wedstrijd nog alle kanten op en waren het toch weer de Rubber Ducks die op voorsprong wisten te komen na een hard schot, dat nog enigszins van richting werd veranderd. In de laatste minuten probeerde we de gelijkmaker te forceren en met nog één seconde op de klok floot scheidsrechter Nico voor een penalty na een handsbal, Jordy ging achter de bal staan en schoot keihard de 3-3 eindstand op het bord, al met al een terechte afspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld. 
18 januari 2019 - Dissidenten wint van Ikazia Security
We namen het deze vrijdagavond op tegen Ikazia Security, het team van Jordy en collega's. Beide teams begonnen erg afwachtend aan de wedstrijd, ook werd er in de eerste fase van de 1e helft soms erg rommelig gespeeld. Halverwege de 1e helft wist Tommie het eerste doelpunt te scoren, na een goede onderschepping. Hierna was het de beurt aan Ikazia Security, die na twee onnodige tegengoals op voorsprong wisten te komen. We wilden niet met een achterstand de rust in gaan, en na een harde punter van Benny en een doelpunt van Cees na een assist van Tommie stond er een 3-2 ruststand op het scorebord. Gelijk aan het begin van de 2e helft was er een zeer ongelukkig eigen doelpunt van Ikazia Security uit een intrap. Na deze goal wist Marc al snel de 5-2 te scoren en viel kort daarna de 5-3 na al dan niet aangeschoten hands van Ikazia Security, een discussie waardoor er opeens meer felheid in ons spel kwam. Deze felheid werd omgezet in doelpunten, want in het verloop van de 2e helft wisten Marc en Benny nog twee keer te scoren en maakte Tommie ons 10e doelpunt, zo eindigde de wedstrijd in een 10-5 overwinning.
Over twee weken zijn de Rubber Ducks onze tegenstander...  
18 januari 2019 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de zesde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Door de nummers 1 - 6 - 7 groeit de Jackpot naar € 228,50.

8 januari 2019 - Kopen voor Z.v.v. Dissidenten
Zaalvoetbalvereniging Dissidenten is aangesloten bij Kopen voor je Club.
Met deze clubactie hopen we extra inkomsten voor onze club te realiseren.
Het kost geen extra geld, tijd of moeite. Slechts één muisklik extra.
Met elke online aankoop spaar je tot 8% voor onze club !!

Hoe werkt het? 

1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor Z.v.v. Dissidenten https://kopenvoorjeclub.nl/zvvdissidenten
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop 

Zo eenvoudig is het !! 

En iedereen kan meedoen: ouders, buren, fans, big-spenders en shop-aholics. 

Bewaar de link naar Zaalvoetbalvereniging Dissidenten op pc, tablet en telefoon zodat je niet kunt vergeten om te Kopen voor je Club.

Superleuk !!

De totale opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien! Kopen voor Z.v.v. Dissidenten is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk! Uiteraard staan op de actiepagina ook alle webwinkels; en veel handige tips, actie's en inspiratie. Iedereen kan immers kopen voor je club.

4 januari 2019 - Prima start van 2019 met sterke overwinning op La Roga JC
In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar namen we het op tegen de nieuwe tegenstander La Roga JC. Vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat we met een lastige tegenstander te maken hadden, die met heel veel druk naar voren speelde, waar we het zo nu en dan best moeilijk mee hadden. Aan beide kanten kwamen kansen maar de keepers hielden hun goal schoon, waarbij Maarten in zeer goede vorm verkeerde. Uiteindelijk wisten wij na een goede actie en goal van Tommie op een 1-0 voorsprong te komen, aangezien er in de eerste helft verder niet meer werd gescoord was dit ook de ruststand. In de tweede helft kwam er bij ons al snel meer rust in het spel en wisten we makkelijker onder de druk uit te spelen, Al snel in de tweede helft wist Benny de bal mooi in de verre hoek van het doel te schieten na een mooie assist van Niels. Een minuut na de 2-0 deed La Roga JC iets terug met een mooi lobje over onze keeper. Hierna volgde een fase waarin het spel op en neer golfde, waarbij onze keeper Maarten uitgroeide tot Man of the Match. In het tweede gedeelte van de tweede helft kregen we de wedstrijd beter in handen en wisten uit te lopen naar een 4-1 voorsprong, door twee mooie doelpunten van Marc, beide na een mooi pass van Niels. In de slotfase van de wedstrijd bepaalde Niels met een rustige schuiver de eindstand op 5-1. Een prima start van 2019, gevolgd door een gezellige 3e helft. 
1 januari 2019 - Iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2019 gewenst !!!
Mobirise
14 december 2018 - Verdiende overwinning Dissidenten op Euro Nordic
In de laatste wedstrijd van het jaar 2018 was Euro Nordic onze tegenstander.
Onze selectie bestond uit: Maarten, Cees, Jordy, Ben, Johan, Marc, Benny en coach Jan. De wedstrijd stond weer onder leiding van Nico en ook mogen we onze supporter Naomi niet vergeten te vermelden. Beide teams begonnen rustig aan de wedstrijd. De eerste kansen waren voor Dissidenten, maar echt lekker liep het niet, mede doordat er te weinig beweging was in de ploeg. En als je zelf niet scoort doet de tegenstander het, en dit gebeurde ook na een dekkingsfout in onze verdediging. Na dit tegendoelpunt was het even rommelig van onze kant, maar hierna herpakten we onszelf en kwamen nog voor de rust terug tot 1-1 door een doelpunt van Johan na een mooie assist van Ben. In de tweede helft waren we scherper en zat er veel meer beweging in de ploeg, wat al snel een doelpunt van Jordy opleverde. Na dit snelle doelpunt waren we de bovenliggende partij en liepen uit naar een voorsprong van 6-2, waarbij het doelpunt van uitblinker Cees een mooie hakje achter het standbeen langs het hoogtepunt was. In de slotfase wist Euro Nordic nog twee keer te scoren waardoor de wedstrijd eindigde in een verdiende 6-4 overwinning.   
14 december 2018 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de vijfde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. De nummers 7 - 8 - 14 hebben geen winnaar opgeleverd, waardoor we in het nieuwe jaar verder gaan met een Jackpot van maar liefst € 208,00.

1 december 2018 - De Tommies winnen gezellig Familie Toernooi
Gisteravond namen De Ceesies, De Bijlties, De Kraakies en De Tommies het tegen elkaar op in een spannend Familie Toernooi. Het toernooi stond natuurlijk onder leiding van Scheids Nico Nederlof.

Titelverdediger De Ceesies nam het in de 1e wedstrijd op tegen De Tommies, deze leuke wedstrijd eindigde in 3-3. In de 2e wedstrijd namen De Kraakies het op tegen De Bijlties, De Kraakies bleken een maatje te groot en wonnen met 4-1. 
 In de 3e wedstrijd namen De Tommies en De Kraakies het tegen elkaar op, beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen, maar De Tommies waren duidelijk de bovenliggende partij en wonnen met 3-0. De Bijlties namen het in de 4e wedstrijd op tegen De Ceesies, deze spannende wedstrijd eindigde in 2-2. De Ceesies namen het in hun 3e en laatste wedstrijd op tegen De Kraakies en wisten voor de derde keer gelijk te spelen, 1-1. In de laatste wedstrijd namen De Bijlties het op tegen De Tommies, bij een ruime overwinning van De Bijlties was toernooiwinst nog mogelijk. De Bijlties kwamen ook op voorsprong, maar dit werd een minuut later ongedaan gemaakt door Marjon, die in alle drie de wedstrijden wist te scoren, dit is natuurlijk een vermelding waard! De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-2 gelijkspel. 

Na het laatste fluitsignaal was het feest bij de Tommies, die de Wisselbeker mee naar huis mochten nemen. Het team van de Tommies bestond uit de Familie Pot; Jolanda (coach), Remco, Tommie, Nathelie, Marjon van Trigt, Jordy Korpel en Naomi Bakker. Allemaal gefeliciteerd met de overwinning!

Ook moeten de prestaties van de oudste spelers van de avond en de jongste speler van de avond nog even worden belicht. Zo bleek Gerrit Bijl een bijna niet de passeren keeper en liet Henk Natoewal zien nog steeds goed te kunnen voetballen, De jongste speler op deze avond was de onverzettelijke Tim Bijl, die maar bleef lopen. 

Ook de derde helft met de Verloting, De Prijsuitreiking en een hapje en een drankje was super gezellig !! 

Hierbij willen we iedereen hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze gezellige avond...en volgend jaar weer!

Mobirise
16 november 2018 - Dissidenten wint met ruime cijfers van FC Goudswaard
Op deze vrijdagavond namen we het op tegen FC Goudswaard. Voor de wedstrijd zeiden we tegen elkaar dat we scherp aan de wedstrijd wilden beginnen en dit werd al snel tot uitvoering gebracht. Met goede loopacties en mooie combinaties werd er in de eerste helft prima zaalvoetbal gespeeld, met in de rust een 6-0 voorsprong op het scorebord. In de rust wisten we ook nog alle drie de shoot-outs te scoren. Ook in de tweede helft waren we de bovenliggende partij, en liepen uit tot 8-0. Halverwege de tweede helft wist FC Goudswaard de hatelijk nul van het scorebord te krijgen. In het resterende deel van de tweede helft wisten beide teams nog twee keer te scoren, waardoor we op deze avond een ruime 11-3 overwinning boekten. In de derde helft was het wederom genieten geblazen, de zelfgemaakte taart van de jarige Tommie viel bij iedereen zeer goed in de smaak! Over twee weken op zaterdag 1 december het Familie Toernooi...  
16 november 2018 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de vierde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Met de nummers 6 - 10 - 13 groeit de Jackpot verder en staat hij nu op € 180,50.
2 november 2018 - CDA Hoeksche Waard op bezoek bij z.v.v. Dissidenten
In het kader van de verkiezingscampagne bezocht het CDA-team Hoeksche Waard op deze vrijdagavond onze vereniging in de Marian Tolenaars Sporthal in Heinenoord. Wat eervol dat deze sociaal actieve politieke partij onze kleine vereniging kwam bezoeken. Saillant detail, onze voorzitter Jan Tolenaars staat op de kieslijst van het CDA, natuurlijk zullen veel Dissidenten dan ook op hem stemmen is de algemene verwachting.  
Mobirise
2 november 2018 - Dissidenten verliest nipt van de Strijenaren
Ondanks een late afmelding van Z.v.v. Moksi konden we op deze vrijdagavond toch een wedstrijd spelen tegen de Strijenaren. In een eerste helft waarin het spel op en neer ging waren de Strijenaren de bovenliggende partij, mede omdat aan onze kant de scherpte zoal verdedigend als aanvallend een beetje ontbrak. Na een helft spelen stond er een 2-4 ruststand op het bord. In de tweede helft was de scherpte er aan onze kant wel, wat ook gelijk resulteerde in kansen, maar nog geen doelpunten. De allereerste kans in de tweede helft voor onze tegenstander was wel meteen raak, wederom door matig verdedigen van onze kant. Ondanks deze tegenslag zette heel de ploeg de schouders eronder en kregen we kans op kans en wisten we terug te komen in de wedstrijd tot 5-5. In de slotfase gingen we door een enorm ongelukkige tegengoal alsnog onderuit en verloren we de wedstrijd met 5-6, een uitslag die gezien het spelbeeld van de tweede helft niet terecht genoemd kan worden. 
2 november 2018 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de derde Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Met de nummers 9 - 14 - 15 was er geen winnaar, waardoor de Jackpot nu op € 160,00 staat.

19 oktober 2018 - Dissidenten wint in sportieve wedstrijd van Lattentrappers
Op deze vrijdag waren de FC Lattentrappers weer eens afgereisd naar Heinenoord. Voor de wedstrijd maakte onze fotograaf Jaco de Vroet de teamfoto (zie hieronder).  
In het begin van de wedstrijd was het aftasten en was het aan beide kanten erg rommelig. Het eerste doelpunt op deze avond was voor de Lattentrappers na een mooie aanval. Niet veel later schoot één van de keepers van de Lattentrappers de bal in de kruising, waarna we tegen een 0-2 achterstand aankeken. Hierna was het onze beurt en we wisten de wedstrijd in de eerste helft om te draaien, en gingen mede door 3 doelpunten van Jordy met een 4-2 voorsprong de rust in. In de tweede helft waren we duidelijk de bovenliggende partij en ging de bal goed rond, daarom stond er halverwege dan ook een 7-2 voorsprong op het scorebord. In de resterende tijd van de wedstrijd wisten beide teams nog twee keer te scoren, dit betekende dus een 9-4 eindstand op het scorebord. 

Mobirise
19 oktober 2018 - Donateur Henk van Malsen opgenomen in ziekenhuis
Donateur Henk van Malsen is na een bevolkingsonderzoek opgenomen in het ziekenhuis. Er werd een probleem met zijn aorta geconstateerd, waaraan hij direct is geholpen en ook werd er darmkanker geconstateerd. Naar omstandigheden maakt hij het goed, we wensen hem van harte beterschap!
16 oktober 2018 - Donateur Dorus Kuipers onverwachts overleden
Trouwe donateur Dorus Kuipers is op 60-jarige leeftijd onverwachts overleden.
Wij wensen de Familie Kuipers veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
5 oktober 2018 - Dissidenten wint in spannende wedstrijd van Milan
We moesten het in de tweede wedstrijd van de Nederlaagserie opnemen tegen het jonge team van Milan. Het was kort voor de wedstrijd door onverwachte omstandigheden nog even spannend of we een wissel zouden hebben, gelukkig wilde Remco meedoen, bedankt! Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat we vanavond flink aan de bak moesten, tegen dit jonge en bewegelijke team. Het spelbeeld was duidelijk een verdedigend Dissidenten en een zeer aanvallend Milan, Ondanks een iets sterker Milan, wisten we op voorsprong te komen door Tommie op aangeven van Cees. Na het doelpunt bleef het spelbeeld hetzelfde en was het halverwege de eerste helft Milan dat de gelijkmaker wist te scoren. We dachten te gaan rusten met een 1-1 stand, maar net voor de rust na een misverstand achterin stond toch opeens de 1-2 op het scorebord. Voor de tweede helft spraken we af om nog korter te verdedigen waarin Cees voorop ging in de strijd, Door nog fanatieker te verdedigen kwamen we beter in de wedstrijd en wist Cees met een nonchalant hakje na een mooie pass van onze keeper Rick de 2-2 binnen te schieten. Niet veel later was het toch weer Milan dat op voorsprong wist te komen. Ook deze achterstand wisten we weer ongedaan te maken, na een mooie lange pass van Johan was het Tommie die de bal keihard het doel in schoot. Ook na de 3-3 kon het nog alle kanten op, aan onze kant werd echt door het hele team superscherp verdedigend en nog zeer weinig weggegeven en als het gevaarlijk werd wist Rick het vakkundig onschadelijk te maken. Met nog zo'n vijf minuten op de klok wisten we er snel uit te komen en was het Cees die de bal breed lag op Benny die met een hard en geplaatst schot de 4-3 op het scorebord schoot. De laatste vijf minuten stonden voor ons in het teken van verdedigen, waarbij net voor tijd Rick nog heel belangrijk was door de bal met zijn hand nog net op de kruising te tikken. Zo eindigde deze fanatieke en spannende wedstrijd in een heerlijke 4-3 overwinning, waarbij er een geweldige teamprestatie werd geleverd en op deze avond ook nog erg mooi doelpunten werden gescoord !!!    
5 oktober 2018 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de tweede Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Met de nummers 7 - 13 - 14 was er geen winnaar, waardoor de Jackpot nu op € 135,00 staat.
30 september 2018 - Keeper Maarten Kruithof breekt hand
Gisterenmiddag tijdens een wedstrijd op het veld heeft onze keeper Maarten Kruithof zijn hand op een aantal plekken gebroken, waarvoor hij komende week geopereerd moet worden. Wij wensen Maarten een voorspoedig herstel toe !!!
21 september 2018 - Dissidenten verliest van Spuioever
In de eerste wedstrijd van de Nederlaagserie namen we het op tegen het team van Spuioever. In een leuke eerste helft, waarin het spel op en neer ging, werd er door menigeen gedacht dat dit een wedstrijd was die in een gelijkspel zou eindigen. Met de rust stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, in de rust werden door beide teams alle shoot-outs benut, iets wat zelden tot nooit gebeurd!! In de tweede helft was Spuioever net iets sterker en lukte het ons niet, ondanks dat er hard gewerkt werd, om door de verdediging van de tegenstander te komen, na een paar snelle uitvallen keken we tegen een 1-4 achterstand aan. Halverwege de 2e helft wist Jordy op aangeven van Tommie de 2-4 te scoren, helaas werd deze goal bijna gelijk tenietgedaan door een doelpunt van Spuioever. De wedstrijd eindigde in een nederlaag van 2-6, wat enigzins geflatteerd is aangezien het krachtsverschil kleiner was dan de uitslag doet vermoeden.
21 september 2018 - Lotto
Op deze vrijdagavond stond de eerste Lotto Trekking van het seizoen op het programma. Met de nummers 1 - 3 - 10 was er geen winnaar, waardoor de Jackpot nu op € 118,50 staat.
18 september 2018 - Sportspellen leveren schitterend bedrag op !!!
De sportspellen van deze zomer tijdens de Grote Wielerrondes en het WK Voetbal hebben maar liefst € 483,50 opgeleverd voor de Goede Doelen Spaarpot, een schitterend resultaat !!!
14 september 2018 - Arie van der Vinde benoemd tot Lid van Verdienste
Op deze vrijdagavond in een volle kantine tijdens de Goede Doelen Bingo van Dissidenten is Arie van der Vinde gehuldigd. Arie is al 35 jaar lid en al die tijd vrijwilliger, ook is hij een trouwe sponsor, voor zijn inzet en toewijding is
Arie benoemd tot Lid van Verdienste van Zaalvoetbalvereniging Dissidenten.   
Mobirise

14 september 2018 - Zeer succesvolle Bingo voor het Goede Doel !!!
 Met vijf ronden Bingo, muziek van de Polderzangers den Driesprong, een grote Verloting en de viering van de 65e verjaardag van voorzitter Jan Tolenaars, was het een gezellige en feestelijke avond, waarop Arie van der Vinde benoemd werd tot Lid van Verdienste

In de sfeervolle en goed gevulde kantine van de Marian Tolenaars Sporthal is het mooie bedrag van € 950,= opgehaald voor de Goede Doelen Spaarpot.

We willen iedereen bedanken die gisteravond heeft bijgedragen aan deze gezellige avond, in het bijzonder ook, Astrid, Jaco, Loes, Sjaak, Arie en niet te vergeten Peter (Kaptein) die een aantal Bingo ronden heeft gedraaid. 

Ook wil Jan iedereen hartelijk bedanken voor de (veelal alcoholische) cadeaus die hij voor zijn verjaardag heeft gekregen... 

Tot de volgende Bingo...

7 september 2018 - 44e seizoen Dissidenten begonnen
Op deze vrijdagavond is het 44e seizoen begonnen. Met een kleine groep werd een wedstrijd gespeeld die eindigde in een 6-3 stand. Topscorer Tommie wist op deze avond 5 keer te scoren. Tijdens de 3e helft hebben we genoten van de zelfgemaakte taart van Maarten, die hij voor zijn verjaardag had gemaakt, top! Volgende week vrijdag Bingo en de viering van de 65e verjaardag van Jan, u komt toch zeker ook?
25 augustus 2018 - Ook laatste Sportspel van deze zomer groot succes
Het laatste sportspel van deze zomer, het Vuelta Espana Spel 2018, levert in ieder geval € 105,00 op voor de Goede Doelen Spaarpot en het bedrag kan nog verder oplopen...
16 augustus 2018 - Nieuwe website voor z.v.v. Dissidenten
Vandaag is de nieuwe website van zaalvoetbalvereniging Dissidenten online. 
Alle informatie met betrekking tot onze vereniging is uiteraard te vinden, we wensen alle bezoekers veel kijkplezier op onze site.
30 juli 2018 - Schitterende opbrengst Tour de France Spel 2018 voor het Goede Doel
Het 3e sportspel van deze zomer, het Tour de France Spel 2018 heeft het schitterende bedrag van € 151,00 opgeleverd voor de Goede Doelen Spaarpot !!
Op zaterdag 25 augustus start alweer het laatste spel van deze zomer, het
Vuelta Espana Spel.
16 juli 2018 - WK Poule 2018 levert mooi bedrag op voor het Goede Doel
Het 2e sportspel van deze zomer, de WK Poule, heeft € 101,00 opgeleverd voor de Goede Doelen Spaarpot !!
7 juli 2018 - Mooie opbrengst voor Stichting Tinkerbel op 24-uurstoernooi
FC Lattentrappers
Op deze zaterdagmiddag zijn we rond 17:00 uur afgereisd naar Dinteloord voor een wedstrijd op alweer de 7e editie van het 24-uurstoernooi van de FC Lattentrappers. Daar aangekomen hebben we allereerst onze jaarlijkse donatie van € 200,00
overhandigd aan de organisatie. Om 18:00 uur was de aftrap van de wedstrijd, waarin we niet goed begonnen, tegen het sterkere FC Lattentrappers keken we met de rust tegen een 0-3 achterstand aan, ook viel Jordy uit met wederom een bovenbeenblessure. In de tweede helft werd er meer druk naar voren gezet wat resulteerde in een comeback tot 4-4, met Maarten als topscorer. Met nog minder dan een minuut te spelen wisten de Lattentrappers de wedstrijd alsnog te winnen door een verwoestend schot in de kruising. Na de wedstrijd volgde een gezellige 3e helft, met een duik in het zwembad een hapje en een drankje. De Lattentrappers wisten het schitterende bruto bedrag van € 8.500,00 op te halen voor Stichting Tinkerbel dat droomwensen vervult van ernstig zieke kinderen.
7 juli 2018 - 131 deelnemers aan Tour de France Spel 2018
Het 3e sportspel van deze zomer heeft een Recordaantal deelnemers van 131, wat ook gelijk € 131,00 oplevert voor de Goede Doelen Spaarpot !!
Adres

Marian Tolenaars Sporthal
(M.F.A. de Tienvoet)
Tienvoet 2
3274 BN Heinenoord

Contact

Email: info@zvvdissidenten.nl
Mobiel: 06-39334146 (Jan)
Mobiel: 06-41547517 (Benny)